Benelli

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A Benelli egy olasz cég, 1911-es alapításával Olaszország legrégebbi gyártói közé tartozik. kezdetben motorkerékpárokat gyártott, 1967-től már a fegyvergyártás is a tevékenységi köréhez tartozott, ez az üzletág 2000 óta Benelli Armi SpA néven a Beretta tulajdonában álló, a motorkerékpár-gyártól teljesen független céggé vált. A Benelli motorkerékpár márka 2005. óta a Benelli a kínai központú Qianjiang csoport tagja, azonban a márka központja továbbra is Pesaro maradt.

2011-ben a pesarói székhelyű társaság úgy döntött, hogy befektet az elektromos kerékpáros üzletbe, és bemutatta új elektromos kerékpár-sorozatát, ismét bizonyítva, hogy képes lépést tartani a változó időkkel és egyúttal az ügyfelei igényeinek is megfeleljen.

A „BENELLI BICICLETTE” az új kihívást jelenti, amelyet az olasz cég, a Benelli Q.J., volt képes megadni a világnak.

A kerékpár egy olyan társadalom szimbólum, amely egyre inkább tudatában van a környezetének, ahol a felhasználók személyesen is foglalkoznak az ökológiai kérdésekkel, és ezek az elvek prioritást élveznek a bolygó megóvása érdekében. A kerékpár a létezés ezen módszerének szintézisévé vált, ötvözve a fenntartható mobilitást és a gyakorlatiasságot.

Az ökológiai jellege mellett a kerékpár továbbra is a városi közlekedés egyik kedvenc módja. Emellett az elektromos kerékpárok a városon kívül is képesek előnyt nyújtani, segítségükkel minden versenyző és felhasználó képes megtenni azt a távolságot, ami addig elérhetetlen volt számára akár a kor, akár az egészségi állapota miatt. Emellett a nyergében a táj szépségében is szabadon gyönyörködhetünk, mivel a hajtásba kevesebb energiát kell belefektetnünk, ezzel egy túra igazi, felbecsülhetetlen élménnyé válik a felhasználó számára.

 

A Benelli termékei a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Amennyiben egy magas tudású, kiváló funkcionalitású kerékpár elégedett tulajdonosává szeretnél válni, böngéssz kedvedre akár a webáruházunkban, vagy keresd fel személyesen az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, biztos lehetsz benne, hogy minőségi termékekkel fogsz találkozni.