Bianchi

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Bianchi

Kerékpár- és gépműhelyét Milánóban, 1885-ben nyitotta meg Eduardo Bianchi. A legenda szerint a királyi pár kerékpárjait maga készítette és a lányukat tanította meg kerékpározni. A királylány szemének színe ihlette a Bianchi névvel összefonódó „celeste” (világos türkiz zöld) színt, amely hosszú ideig egyeduralkodó volt a Bianchi kerékpárok színvilágában.

A Bianchi cég a legrégebbi, ma is forgalomban levő kerékpármárka. Az olyan legendás kerékpárbajnokok, mint Felixe Gimondi, Fausto Coppi, és Marco Pantani által elnyert 12 Giro d'Italia és 3 Tour de France győzelem, valamint világbajnoki címek egész sora köthető a cég nevéhez.

Bár az országúti gépei révén vált ismertté, a cég természetesen hegyi kerékpárok világában is képviselteti magát. A Bianchi nagyon innovatív, figyelemmel kíséri a kor és a kerékpárosok folyamatosan változó, fejlődő igényeit, a gépeiben felhasználja a karbon- és nanotechnológia legújabb fejlesztéseit. Emellett Bianchi USA néven az Egyesült Államokban is tovább tudott terjeszkedni,.

A 2010-es modellévtől kezdve a Bianchi vázakra és villákra 5 év garanciát vállal, ami a kiváló gyártási minőséget mindenek felett bizonyíthatja, a kerékpáros társadalom legnagyobb megelégedésére.

A Bianchi cég termékei a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Amennyiben megbízható minőséget keres, nézzen szét a webáruházunkban, vagy látogasson el az Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkbe, ahol szakértő kollégáink mindenben a segítségére lesznek, akár meghatározott céllal, akár csak homályos elképzelésekkel rendelkezzen a számára leginkább megfelelő termékről.