Birzman

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A Birzmant 2007-ben alapították Tajvanon. Kötöttségek nélkül, csak a kerékpárra koncentrálva felfedezni a környezetet – a cég ilyen kerékpáros élményt garantál minden kerékpáros számára. Eddig az élmény mindig véget ért és a kerékpáron kisebb javításokat kényszerültünk végrehajtani. A Birzman számos csúcstechnológiájú eszközt kínál éppen ezen kényszerpihenők kiküszöbölésének érdekében, amiknek bátran felveszik a versenyt az olyan ismert márkák mellett, mint a Topeak, vagy Park Tools, hiszen a minőségűk és funkcionalitásuk ugyanolyan.

A széles termékkínálat kábelvágókat, küllőfeszítőket, FTC csővágókat, egy 37 részes Studio Tool Box-ot és számos pumpát tartalmaz. A kontrollt a kerékpárja karbantartása és javítása fölött ezek a termékek és a megbízható magas minőségük biztosítják. Fékrésjelzők, kábelburkolatok vagy a Zacoo Macht első és hátsó teleszkóp pumpa még a hobbi szerelők igényeit is képesek minden szinten kielégíteni.

A cég mottója: „Válasszon. kötöttségek nélkül, ami tulajdonképpen minden kerékpárszerelő számára egyfajta meghívót is jelent. Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, mint amikor valaki képes a kerékpárját és saját magát egyaránt jó kondícióban tartan, sőt, képes csúcsminőségű eszközökre támaszkodni, amikor csak szüksége van rájuk.

A Birzman széles termékválasztékkal rendelkező cég, ezért természetesen a Berguson kínálatában is megtalálhatók a webáruházunkban, és az óbudai Vihar utcában működő szaküzletünkben egyaránt, ahol szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed is merülne fel a válogatás és a felhasználási területhez leginkább megfelelő termék kiválasztása közben.