Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Bobike

9termék19
Hűségponttal is
megvásárolható
Bobike Plus S gyermek sisak
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
16 390 Ft 
Online ár: 15 243 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Bobike Plus S gyermek sisak
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
16 390 Ft 
Online ár: 15 243 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Bobike Go Mini első gyerekülés
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
26 890 Ft 
Online ár: 24 201 Ft
9termék19

BOBIKE

  

"Egyszerűen biztonságos."

 

A Bobike Európa- és világszerte elismert portugál kerékpáros márka. Termékeivel világszerte nyert díjakat a kerékpáros vásárokon. Számos Bobike kerékpáros gyerekülés modell létezik a gyermekek és szüleik igényeihez igazodva, így akár 9 hónapos kortól biztonságosan szállíthatjuk gyermekeinket a kerékpárunkon. 

A biztonság a Bobike számára rendkívül fontos. Az ülések megfelelnek az EN 14344 európai biztonsági szabványnak, és biztosítják a gyermek számára az optimális védelmet és komfortot.A Bobike termékekre jellemző, hogy kompaktak, egyszerű kivitelezéssel, funkcionalitással és eleganciával kombinálva. Szokatlanul könnyű összeszereléssel és használattal biztosítják a gyermek biztonságos kerékpározását.  Kiváló minőségű anyagokból készültek, ergonomikus kialakításával maximálisan szolgálja a gyermek kényelmét.

 

A Bobike megérti a szülők félelmét. Az édesanya 9 hónapig biztonságban hordozta testében a gyermekét, így természetes, ha a születése után ugyanolyan biztonságban szeretné tudni az élet minden területén. Ebben szeretne segíteni a Bobike, ez a küldetése!

Szeretné, ha a szülő a gyermekével együtt élhetné át mindazt, amit a kerékpározás nyújt: ahogyan kitárul előttünk a világ, vagy a szél fújja a hajunkat, nap cirógatja az arcunkat... Mindezt a baba biztonságban, a karjaid között élheti át, a Bobike biztonsági gyermekülésben.

A holland design, a kényelem és az egyszerű használat mellett a Bobike egyedülálló, dupla falú kialakítással rendelkezik minden biztonsági ülése esetében az optimális védelem érdekében. A maximális kényelem és védelem érdekében kínálatában megtalálhatóak a Bobike gyermek fejvédők, illetve a Bobike gyerekülések elé szánt szélvédők is.

bobike-fejvedo.png

bobike-szelvedo.jpg
 


 

Vannak, akik a visszafogottabb formákat és színeket részesítik előnyben, számukra a Bobike termékei megoldást jelenthetnek, hiszen más márkák élénk színeivel ellentétben itt megtalálhatóak a pasztell színek árnyalatai is, modern, stílusos köntösben.

 

Kortól, súlytól és a gyermek fejlettségi szintjétől függően háromféle gyerekülés közül választhatunk:

 

Előre szerelhető gyermekülés:

  • ezek a legkorábban használható gyermekülések, 9 hónapos kortól, vagy később, amikor már képes a gyermek önállóan ülni megtámasztás nélkül. 3 éves korig használható, vagy amikor eléri a gyermek a 15 kg-os tömeget.

 

Hátsó gyermekülés:

  • a Bobike hátsó biztonsági üléseket 6 éves korig ajánlott használni, vagy míg el ne éri a 22 kg-os testsúlyt.
  • Bobike Junior ülések 5-10 éves korig, vagy 20-35 kg között optimálisak. Ezt ajánljuk arra az esetre, ha az első üléshez már nehéz lenne a gyermek, vagy ha kisebb testvér kerül az első ülésbe, így a nagyobb gyermek hátul utazhat biztonságosan.

A Bobike kiegészítőivel még élvezhetőbb lesz az utazás a gyermekülésben utazók számára is. A tartozékok szintén a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, akárcsak az ülés.

 

Termékek elérhetősége

A Bobike termékek kizárólag a cég által kiválasztott kereskedőkön keresztül vásárolhatóak meg. Ennek az az oka, hogy fontosnak tartják, hogy termékeiket csakis kellő szaktudással rendelkező márkakereskedőtől vásároljuk meg,  aki segít kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb terméket. Ebben az internet csupán támpontot adhat, de a tapasztalt kereskedő rendelkezik azzal a szaktudással, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa: tudja, hogy az adott kerékpárhoz melyik biztonsági ülés felel meg, és segít szakszerűen felszerelni.

 

Azt nem tudni előre, mi mindennel találkoznak a kerékpárosok az útjuk során, de az garantált, hogy a Bobike minőségében megbízhatunk.  A Bobike széles körű minőségi teszteknek veti alá termékeit, és mindent elkövet, hogy az egész család biztonságban és kényelmesen kerékpározhasson!

 

bobike.jpg

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja
Szín
Sisak fejkörméret
48 - 56
Termék státusza