Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Bobike

 

BOBIKE

  

"Egyszerűen biztonságos."

 

A Bobike Európa- és világszerte elismert portugál kerékpáros márka. Termékeivel világszerte nyert díjakat a kerékpáros vásárokon. Számos Bobike kerékpáros gyerekülés modell létezik a gyermekek és szüleik igényeihez igazodva, így akár 9 hónapos kortól biztonságosan szállíthatjuk gyermekeinket a kerékpárunkon. 

A biztonság a Bobike számára rendkívül fontos. Az ülések megfelelnek az EN 14344 európai biztonsági szabványnak, és biztosítják a gyermek számára az optimális védelmet és komfortot.A Bobike termékekre jellemző, hogy kompaktak, egyszerű kivitelezéssel, funkcionalitással és eleganciával kombinálva. Szokatlanul könnyű összeszereléssel és használattal biztosítják a gyermek biztonságos kerékpározását.  Kiváló minőségű anyagokból készültek, ergonomikus kialakításával maximálisan szolgálja a gyermek kényelmét.

 

A Bobike megérti a szülők félelmét. Az édesanya 9 hónapig biztonságban hordozta testében a gyermekét, így természetes, ha a születése után ugyanolyan biztonságban szeretné tudni az élet minden területén. Ebben szeretne segíteni a Bobike, ez a küldetése!

Szeretné, ha a szülő a gyermekével együtt élhetné át mindazt, amit a kerékpározás nyújt: ahogyan kitárul előttünk a világ, vagy a szél fújja a hajunkat, nap cirógatja az arcunkat... Mindezt a baba biztonságban, a karjaid között élheti át, a Bobike biztonsági gyermekülésben.

A holland design, a kényelem és az egyszerű használat mellett a Bobike egyedülálló, dupla falú kialakítással rendelkezik minden biztonsági ülése esetében az optimális védelem érdekében. A maximális kényelem és védelem érdekében kínálatában megtalálhatóak a Bobike gyermek fejvédők, illetve a Bobike gyerekülések elé szánt szélvédők is.

bobike-fejvedo.png

bobike-szelvedo.jpg
 


 

Vannak, akik a visszafogottabb formákat és színeket részesítik előnyben, számukra a Bobike termékei megoldást jelenthetnek, hiszen más márkák élénk színeivel ellentétben itt megtalálhatóak a pasztell színek árnyalatai is, modern, stílusos köntösben.

 

Kortól, súlytól és a gyermek fejlettségi szintjétől függően háromféle gyerekülés közül választhatunk:

 

Előre szerelhető gyermekülés:

  • ezek a legkorábban használható gyermekülések, 9 hónapos kortól, vagy később, amikor már képes a gyermek önállóan ülni megtámasztás nélkül. 3 éves korig használható, vagy amikor eléri a gyermek a 15 kg-os tömeget.

 

Hátsó gyermekülés:

  • a Bobike hátsó biztonsági üléseket 6 éves korig ajánlott használni, vagy míg el ne éri a 22 kg-os testsúlyt.
  • Bobike Junior ülések 5-10 éves korig, vagy 20-35 kg között optimálisak. Ezt ajánljuk arra az esetre, ha az első üléshez már nehéz lenne a gyermek, vagy ha kisebb testvér kerül az első ülésbe, így a nagyobb gyermek hátul utazhat biztonságosan.

A Bobike kiegészítőivel még élvezhetőbb lesz az utazás a gyermekülésben utazók számára is. A tartozékok szintén a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, akárcsak az ülés.

 

Termékek elérhetősége

A Bobike termékek kizárólag a cég által kiválasztott kereskedőkön keresztül vásárolhatóak meg. Ennek az az oka, hogy fontosnak tartják, hogy termékeiket csakis kellő szaktudással rendelkező márkakereskedőtől vásároljuk meg,  aki segít kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb terméket. Ebben az internet csupán támpontot adhat, de a tapasztalt kereskedő rendelkezik azzal a szaktudással, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa: tudja, hogy az adott kerékpárhoz melyik biztonsági ülés felel meg, és segít szakszerűen felszerelni.

 

Azt nem tudni előre, mi mindennel találkoznak a kerékpárosok az útjuk során, de az garantált, hogy a Bobike minőségében megbízhatunk.  A Bobike széles körű minőségi teszteknek veti alá termékeit, és mindent elkövet, hogy az egész család biztonságban és kényelmesen kerékpározhasson!

 

bobike.jpg

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 690 Ft - 51 990 Ft
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja
Szín
Sisak fejkörméret
48 - 56