Born

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Az 1985-ben alapított holland BORN Sportscare BV vállalat táplálék-kiegészítőket és ápoló termékek fejlesztésében ért el nemzetközi elismertséget. Bemelegítő krémek mellett különböző sport- és izom olajakat egyaránt kínálnak a felhasználóknak. A Born termékei főként a kerékpársport területén értek el megérdemelt népszerűséget, mivel az ápoló termékek a megerőltető kerékpár túrák előtt, alatt és után egyaránt használhatók. Ezért a regeneráció elősegítése érdekében profi és hobbi kerékpárosok egyaránt kényeztethetik az izmaikat. A hát mellet minden testzóna, így a karok, kezek, lábak, nyak és lábfej regenerálása egyformán fontos. Sőt, annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményt legyen képes nyújtani, az izmoknak puháknak kell lenniük, ezért a Born a kerékpárosok számára különböző termékeket kínál. A gondosan adagolt, és különböző időpontokban alkalmazott testápolási termékek a regenerációt és a rugalmasságot biztosítják, amelyek elengedhetetlenek kerékpáros edzések során.

Ahhoz, hogy egy hosszabb túrára felkészüljön, az igénybe vett testrészeket érdemes bekenni, hogy megvédje őket és rugalmasan tartsa végig a táv megtétele alatt. A Born bemelegítő termékei biztosítják, hogy kerékpározás közben a test ne hűljön ki. Olyan termékek is elérhetőek, amelyek akkor ideálisak, ha nincs mód a fürdésre edzés, vagy verseny után: ezek a termékek gyors felfrissülést és tiszta érzetet biztosítanak útközben is.

Különböző nehézségű fázisok vannak a kerékpársportban: A felkészülés, a verseny és az edzés utáni pihenés. A Born mindegyik szegmensre kínál megfelelő terméket, amelyek krém, olaj, vagy lotion formában érhetők el. A gyártó termékkínálata olyan ápoló termékeket is magában foglal, valamint tisztálkodó és wellness termékeket is. Egy kerékpáros sikerességében a testápolás fontos szerepet játszik, emellett lazító és wellness termékek, valamint porok is megtalálhatók a Born széles kínálatában.

A Born minőségei termékei természetesen a Berguson kínálatában is megtalálhatók, akár a webáruházunk böngészése közben, vagy az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket felkeresve.