Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Bryton

19termék119
Hűségponttal is
megvásárolható
Bryton Gardia R300L hátsó lámpa
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
54 990 Ft 
Online ár: 49 491 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Bryton Rider S800 E GPS komputer
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
154 990 Ft 
Online ár: 139 491 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Bryton Rider S800 T GPS komputer
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
179 990 Ft 
Online ár: 161 991 Ft
19termék119

Az amerikai Bryton Inc-t elit fogyasztói elektronikai termékfejlesztési és marketing szakemberek alapították. A maximálisan erős kutatás-fejlesztési és innovatív termékmenedzsment csapatok ötvözésével, amelyet profi értékesítési-marketing szakemberek csoportja erősít, 5 kontinensen működik márkaépítési tapasztalatokkal, a Bryton az eltelt évek alatt megszilárdította pozícióját a fogyasztói piacon, és alapot teremtett a nemzetközi sikerhez és az általános elismertséghez.

A Taipei-ben működő székhellyel és az üzleti partnereikkel szerte a világon a Bryton szakemberek családja a felhasználók legnagyobb elismerése közepette látja el a nemzetközi piacot maximális tudású és professzionális termékeivel.

A Bryton jelenleg a GPS alapú kerékpáros számítógépek teljes sorozatát szállítja, és 4 fő sporttevékenység területén végzi a fogyasztói igények kielégítését, úgymint a kerékpársport, a fitnesz, túrázás, és az atlétikus sportágak.

A GPS-alkalmazások újradefiniálása

A cég termékfejlesztésének célja, hogy újradefiniálja a sportelektronikát a GPS-alkalmazásokkal, emellett megkönnyítse a használhatóságot, és gazdag új funkciókkal gazdagítsa a felhasználók érdeklődését, kielégítve az eltérő felhasználási területek és az egyéni ízlés sokrétűségéből fakadó különbözőségeket.

A cég termékeit mind egyéni, mind családi, baráti közös túrák, edzések alkalmával magas minőségben használhatjuk. Kerékpáros komputereket, pedálfordulat mérőket, kilométerórákat, pulzusmérőket egyaránt gyártanak.

A Bryton kiváló termékei a Berguson kínálatából sem hiányozhatnak. Keresd fel a webáruházunkat, vagy személyesen az óbudai Vihar utcai szaküzletünket, és válogass

 kedvedre a széles termékkínálatból. Az Bryton termékeivel csakis a legmagasabb tudást és minőséget magában hordozó termék elégedett tulajdonosa leszel.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Energiaforrás
Rögzítés módja
Termék státusza