Caprine

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Caprine talán a legrégebbi kerékpármárkának számít Magyarországon, hiszen gyökerei egészen a régebben Székesfehérváron gyártott Matai kerékpárokig vezethetők vissza. A tervezőgárdája jelentős energiát fektetett a tartalom és a forma összhangjára. A 90-es évek közepén, a Caprine sok kerékpáros vágyává vált, hiszen megfizethető áron garantált nyugat-európai minőséget. Ez azóta még javult is, napjainkra a Caprine számos modellje felveheti a versenyt bármelyik hazánkban jól ismert külföldi márkával. Így születhetek meg az olyan legendássá vált modellek, mint a Caprine Cherooke és a Highlander, a Caprine Boomer nem is beszélve. Ez a modell, noha tényleg versenyzésre született, mégis kényelmes geometriával lett kialakítva, így válhatott a hobby versenyzők közkedvelt kerékpárjává. A 2011-es év legjobb modelljei a Voyage és a Cross széria, illetve a prémium gyerekbringák.

A Caprine és a Hauser márka egyetlen cég kezében van. Ez azért ideális, mivel így még árnyaltabban tudják a kategóriáikat kialakítani, és emiatt a két márka között tökéletes szimbiózis jött létre. Azonos tervező stáb dolgozik egy költségen mindkét márkán, és az így az árakra az elvégzett kétirányú fejlesztés egyértelműen jótékony hatást gyakorol. A Hauser bringák igazi belépő modelleknek számítanak, és a paletta főleg családi verziókból áll. Átgondolt vázgeometriájával, kifinomult alkatrészelosztásával, csodás külsejével a Caprine pedig a nyugati gyártókkal szemben is felveszi a versenyt.

A Caprine modelljei a gyerekbringáktól a mountainbike-okon át a túrakerékpárokig szinte az egész kerékpársportot lefedik. Az igényeinek és szükségleteinek megfelelő bringát mindenki megtalálhatja a kínálatban, a speciális elvárásokat is beleértve.

A Caprine előnyei

– A cég által gyártott bringákon több mint 100.000 gyerek tanult kerékpározni.

– Abszolút családspecifikus kínálattal rendelkezik.

– A rugalmas hazai gyártás támogatja a magyar munkaerőpiacot.

– Több jelentős világmárka képviselője (Specialized, Maxxis Haro), ami bizalomgerjesztő referenciának számít.

– Körülbelül 60-70 különböző modellt gyártanak, amivel egyedülállóan szinte bármilyen igény kielégítésre képesek.

– A cég 80% feletti dolgozói elégedettségi mutatóval rendlkezik.

– A Caprine Maratont 10 éve rendszeresen szervezik Szilvásváradon, ami az egyik legnagyobb hazai kerékpáros rendezvény (2011-től Specialized Maraton néven, ám továbbra is a cég szervezésében).

A Caprine termékei természetesen nem hiányozhatnak a Berguson kínálatából sem. Amennyiben megbízható minőséget keresel, megfelelő ár-érték aránnyal kombinálva, a cég termékei között mindenképpen megtalálod az egyéni igényeidnek, ízlésednek, stílusodnak leginkább megfelelő, és a felhasználási területtel leginkább kompatibilis terméket mind a webáruházunk böngészése közben, vagy személyesen az óbudai Vihar utcai szaküzletünkben egyaránt, ahol szakértő kollégáink minden felmerülő kérdésre igyekeznek válaszolni, és nyújtanak segítséget a válogatás során.