Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Casco

Hűségponttal is
megvásárolható
Casco Cuda 2. MTB sisak
Gyártó:
Casco
Raktáron
Bolti ár: 51 900 Ft 
Online ár: 46 710 Ft
 

Casco

A német CASCO cég 1989-ben alakult és a kezdetek óta családi tulajdonban működve a prémium minőségű sisakok gyártására fókuszál. A vállalat filozófiája, hogy olyan termékeket állítson elő, melyek a felhasználók számára a legmagasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet biztosítják.

A termékpalettán az egyedi kerékpár-, lovagló- és sí sisakok mellett saját fejlesztésű mágneses csatlakozású sí-, valamint fotokromatikus napszemüvegek egyaránt megtalálhatók.

A nemzetközi szakma figyelmét és elismerését a cég számos saját szabadalommal vívta ki magának. A márka sikereinek titka a az állandó fejlesztés és az élsportolók támogatása, ezek mind szerves részét képezik a cég működési elvének és filozófiájának, ezért a CASCO az új termékek fejlesztésébe számos olimpiai és világbajnokot is bevon többek között.

A legszigorúbb biztonsági elvárásoknak felelnek meg a CASCO fejvédők, mindemellett a cég a The Style of Protection mottó szellemében a sisakok divatos megjelenésére is kiemelt hangsúlyt fektet.

A CASCO termékei természetesen a Berguson kínálatában is megtalálhatók, akár a webáruházunk böngészése közben, vagy az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket felkeresve, ahol szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése is merülne fel a válogatás és a leginkább megfelelő termék kiválasztása közben.

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 510 Ft - 115 110 Ft
Alkategória
Gyártó
Szín
Lencse tulajdonsága
Sisak fejkörméret
46 - 62
Napellenző