Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Cateye

7termék17
Hűségponttal is
megvásárolható
Cateye AMPP800 kerékpár első lámpa
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron, rendelésre 4-6 nap
Raktáron
27 990 Ft 
Online ár: 25 191 Ft
7termék17

CatEye kerékpáros lámpák és kilométerórák története

 

"A CatEye létezésének célja soha nem változik, még akkor sem, ha a korszak megváltozik"

 

A Cateye 60 éve követett vállalati filozófiája: a társadalomhoz való hozzájárulás, új értéket teremtve a biztonság, az egészség és a környezet számára.


A Cateye japán márka, amely a legmodernebb technológiáival a design élvonalában áll. A Cateye lámpák és kilométerórák az új technológiák használatának köszönhetően nemzetközileg elismertek, a cég a hírnevét elsősorban termékei minőségével és megbízhatóságával vívta ki. 

Van azonban még egy nem elhanyagolható tulajdonsága a Cateye termékeknek: rendkívül tartósak!

Mi sem bizonyítja jobban, minthogy a több évtizede felszerelt sebességmérő komputerei még ma is pontosan mérnek, igazolva tartósságukat.

 

Gyártás során ötvözik az évek során már bevált termelési technológiákat a legmodernebb optikai öntési és elektronikai technológiákkal.

 

 

A Cateye fényszórók kompaktak, mégis világszínvonalú teljesítménnyel rendelkeznek.

A Cateye lámpák megalkotói fontosnak tartják, hogy a termékfejlesztés és gyártási folyamat során mindvégig megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek, és minden ország szabványának is.

A fényszórók, biztonsági fények és hátsó lámpák esetében is optikai technológiát alkalmaznak. Az izzólámpákról LED-ekre való átállás tartósabb fényforrásokat tett lehetővé, és hatékonyabb teljesítményt.

A Cateye tehát kifejlesztett egy sor új technológiát, mely a fehér LED-ek teljes fényerejét hasznosítja például az OptiCube ™ és a Reverse Offset objektívek alkalmazásával.

A Cateye számára nem csak az fontos, hogy a termékek maximálisan használhatóak legyenek, hanem a környezet védelme is, ezért elköteleződött amellett, hogy kiterjessze környezetbarát  termékeinek körét, így születtek az újratölthető, többször felhasználható, akkumulátorral rendelkező kerékpáros lámpák.

Ez kielégítette az utóbbi évek növekvő igényét a még fényesebb lámpákra, mégsem növelte tovább az akkumulátorok energiafogyasztását.

A Cateye 2015-ben előállt legújabb fejlesztésével, ami saját bevallásuk szerint is egy nem mindennapi feladatnak bizonyult számukra, ugyanis sikerült kiküszöbölni a LED-es lámpák azon tulajdonságát, hogy a bekapcsoláskor tapasztalt maximális fényerőt követően rövid időn belül elhalványulnak.

A Cateye Volt 6000 névre hallgató lámpa 6000 lumenje egy órával később is ugyanolyan erős, így akár éjszakai bringázásra is nyugodtan magunkkal vihetjük. Nem kell tartanunk a lámpa felmelegedésétől sem, a karbon testnek, és a csendes, de hatékony ventilátoros hűtésnek köszönhetően ez a lámpa is a Cateye-tól már megszokott biztonságot nyújtja a kerékpárosok számára. 

A többi VOLT lámpa is nagy népszerűségnek örvend a kerékpárosok körében, közülük a 800-as, 400-as és 300-as modellek "powerbankként" is funkcionálnak, így akár mobiltelefon feltöltésére is alkalmasak, ez okostelefonok esetén nem hátrány, főleg, ha sokat fotózol, navigálsz, vagy Strava-zol.

 

A Cateye márkanév hallatán elsőre a legtöbbeknek a lámpák jutnak eszükbe, pedig a japán cég a kerékpáros sebességmérő órák területén is piacvezető gyártó.

Manapság, amikor az okostelefonok a mindennapjaink részét képezik, és mindent igyekszünk összeintegrálni, a kerékpáros kilométerórák sem maradhatnak ki ebből. Okostelefonjaink segítségével biztosított a CatEye Smart kerékpáros órák GPS kapcsolata és az adatok rögzítése, így a közösségi portálokon egyetlen gombnyomással megoszthatod a teljesítményedet!

 

Néhány főbb mérföldkő a Cateye életében:

 

1954-ben alapították a céget Osakában, Japánban. 

1964-ben gyártották az első villogó kerékpáros lámpát,

1981-ben pedig az első kerékpáros sebességmérőt.

2001-ben a Cateye előállt az első LED-es első lámpával.  

Elismerések:

2004. óta a Cateye termékeivel és terméktervezésével minden évben elnyert legalább egy díjat. Díjazott lámpái és kilométerórái méltán népszerűek a kerékpárosok körében.

Nemzetközi kerékpáros kiállításokon is találkozhatunk a Cateye-jal, mint például az Eurobike-on Németországban, az Interbike-on az USA-ban, és a tajvani Taipei International Cycle Show-n.


cateye.jpg

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Energiaforrás
Rögzítés módja
Termék státusza