Crank Brothers

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A kaliforniai a Crankbrothers a hegyi kerékpáros alkatrészek specialistájaként a technológiája és formatervezése miatt vált ismertté az MTB rajongók és szakemberek körében. Az egyes kerékpáralkatrészek folyamatos fejlesztése, illetve a teljes technológia optimalizálása a vállalat elsődleges alapelvei közé tartozik. A gyártó ellátja MTB pedálokkal, kompakt eszközökkel, alkatrészekkel, kerékkészletekkel, és még számos kiváló termékkel a szenvedélyes hegyi kerékpárosokat. A hegyi kerékpározáshoz, a downhillhez és a cross-country-hoz tartós, biztonságos és rendkívül megbízható kiegészítőkre van szükség.

Mind a versenyzőnek, mind a Crankbrothers pedálnak 100%-osan működőképesnek, és megbízhatónak kell lennie. Egy sikeres MTB-verseny többek között a pedál minőségétől, kivitelezésétől, súlyától, méretétől, illetve a használt technológia függvénye. A Crankbrothers klasszikus klikk kerékpáros pedált jól ismerik a piacon a kerékpáros társadalom legnagyobb elismerésétől övezve. MTB eseményeken és hegyi kerékpárutakon minden méter veszélyes és minden mozdulatnak a helyén kell lennie; ezért a mountain bike pedálok minőségén több múlik, mint azt gondolnánk.

A gyakorlati megoldást minden javításhoz és bontáshoz, amelyek a túrák során előfordulhatnak, a mini tool készlet jelenti. Ezek a termékek a kerékpáron történő legáltalánosabb javítások elvégzésére az igények függvényében minden szükséges eszközt tartalmaznak, ami útközben csak szükséges. A Crankbrothers mini tool a megfelelő javítási megoldást jelenti a felhasználó számára, és emellett gyors és elérhető is egyben.

A Crankbrothers széles termékválasztékkal rendelkezik, amelyek természetesen a Bergusonk kínálatából sem hiányozhatnak, keresse azokat akár a webáruházunkban, akár Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkben, ahol szakértő munkatársaink állnak az érdeklődők rendelkezésede, és igyekeznek minden felmerülő kérdésre választ adni a számodra legmegfelelőbb termék megtalálásának érdekében. hogy kedvenc kétkerekűjdet a lehető leghosszabb ideig teljes megelégedettséggel használhasd.