Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Crosso

17termék117
17termék117

A lengyel Crosso cég a kerékpározás iránti szenvedélyből született még abban az időben, amikor Lengyelországban még nem volt a kétkerekű elterjedve, és az emberek meglepődve nézték a kevés bringás turistát. A cég a kezdeti időben még csak táskákat és kosarakat gyártott, és a katonai sátrak anyagát használta fel alapanyagnak. Az igazi lökést azonban az jelentette, amikor az alapító baráti társaság úgy döntött, hogy egy kerékpáros túra keretében megnézik az 1999-es Napfogyatkozást Magyarországon. Ehhez azonban megbízható és nagy teherbírású táskákra volt szükségük. A megoldást pedig a Crosso jelentette.

A cég célja a kezdetektől fogva a maximális tartósság és a funkcionalitás ötvözése volt. Mivel rövid időn belül az addig székhelyként és „termelőüzemként” egyszerre funkcionáló garázs már szűknek bizonyult, a Crosso áttette a székhelyét egy modern gyárba. Ekkor már véglegessé vált, hogy csakis a legjobb anyagból, a Cordurát fogják használni a termékeik előállításához. A legjobb szabókat alkalmazták, akik mesterik a szakmájuknak, emellett folyamatosan szondázták a turista kerékpáros közösség gazdag tapasztalatait, amiket az innovációikba sorra be is építettek. Mindez lehetővé tette számukra, hogy elkészítsék a l100%-osan vízálló táskákat.

A cég filozófiája a kezdetek óta változatlan: „A tartósság mindenek fölött!” – és ebben nem fogadnak el kompromisszumokat, alapszövetként változatlanul a Cordurát használják, akárcsak más neves gyártók. A csatok és merevítők törésmentes, ütésálló műanyagból készülnek, a fényvisszaverő hevederek nem veszítik el a fényvisszaverő tulajdonságaikat még akkor sem, ha egy hosszabb túra alatt extrém időjárási viszonyoknak vannak is kitéve. Ezen hozzáállásnak köszönhetően a Croso termékei egyöntetűen kivívták a kerékpáros társadalom elismerését.

A céget csak és kizáróan a gyakorlatban is bevált megoldások érdeklik, ezért minden terméket gondosan tesztelnek, mielőtt a gyártási folyamat megkezdődne. Számos prototípus tesztelése történt meg az évek folyamán, hogy a gyenge pontokat mindenhol ki tudják küszöbölni.

A Crosso termékeinek széles választéka természetesen a Berguson kínálatában is megtalálható, akár a webáruházunk böngészése közben, vagy az Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünket felkeresve, ahol szakértő munkatársaink állnak a vásárlók rendelkezésére, bármilyen kérdés is merüljön fel a válogatás és a felhasználási területnek leginkább megfelelő alkatrész kiegészítő során, hogy aztán a vásárló a legnagyobb megelégedéssel használja azt, miközben a szenvedélyének hódol kedvenc kétkerekűjén.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Termék státusza