Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

CST

 

CST

A Cheng Shin Tire-t (CST) Tajvanon alapították 1967-ben. Jelenleg a cég főbb érdekeltségei Kínában találhatóak. A cég kezdetben kizárólag kerékpárgumik gyártásával foglalkozott, amelyek világszerte Maxxis márkanéven váltak ismertté és népszerűvé. Mivel az eltelt idő alatt a világ legnagyobb kerékpárgumi-gyárává nőtte ki magát, a Chen Shing a Maxxis-on kívül több másik nagy márkát is ellátja termékeivel..

A cég a közelmúltban kilépett a háttérből, köszönhetően a nagyobb márkáknál kivívott kiváló eredményeinek, és saját márkanév alatt is dobott piacra gumikat, azonban nem a nagyokra jellemző magas árfekvésben. A CST kínálatában ma már nem csak a különböző kerékméretű és felhasználási célú kerékpárokra, hanem egyéb járművekre tervezett gumik egyaránt megtalálhatók.

A cég egy szorosabb együttműködésnek köszönhetően 2009-től névadó szponzora az egyik legnépszerűbb hazai csapatnak, a Merida Maraton Team CST-nek, amely már a korábbiakban is CST gumikkal felszerelve indult a versenyeken.

A CST jelmondata pedig minden egyéb szónál is beszédesebb és mindent elárul a márkáról: „Hajts gyorsan, költs okosan”

A CST megfelelő ár-érték arányú, és megbízható, csúcskategóriás minőségű termékei a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Böngésszen webáruházunkban, vagy keresse fel az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, garantáltan tökéletes termék megelégedett tulajdonosa lesz, amelynek használatával élmény lesz a 0szenvedélyének hódolni kedvenc kétkerekűjének nyergében.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Kerékméret
Gumi szélessége (mm)
23 - 57
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Szelephossz
Szeleptípus
Termék státusza