Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

CTM

7termék17
7termék17

CTM

A CTM-et Szlovákiában alapították 1994-ben. Kezdetben még kerékpárok és kerékpáros kiegészítő termékek kereskedelmével foglalkozottak, a saját tervezésű kerékpárok gyártása 1999-ben indult meg. Modelljeiket és termékeket 2012 óta Magyarországon is forgalmazzák, ezenkívül Csehországban, Litvániában, Lengyelországban, Romániában, Olaszországban is találkozhatunk a CTM széles kínálatával..

A piestany-ben található Műszaki Minősítő Intézet teszteli folyamatosan a CTM kerékpárok vázait és az alkalmazott alkatrészeket annak érdekében, hogy a vásárlók minden körülmények között a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot kapják.

2012-ban a CTM-Novatec által szponzorált csapat szerezte meg a szlovákiai DH bajnokság első helyét, és Világkupán is részt vettek.

A CTM 2013-ban a kerékpáros piacon 81 modellel jelentkezett, mint a mountain bike-ok, full-teleszkópos DH kerékpárok, dirt, cross és trekking kerékpárok éppúgy szerepelnek a kínálatban, mint városi és gyerek biciklik, illetve női vázas modellek egyaránt.

A CTM termékeinek széles választéka természetesen a Berguson kínálatában is megtalálható, böngésszen akár a webáruházunk kínálatában, vagy keresse fel az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, ahol szakértő munkatársaink segítenek a választás és a vásárlás során, bármilyen kérdése is merüljön fel felhasználási területnek és az egyéni ízlésének leginkább megfelelő termék kiválasztása közben.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Ajánlott testmagasság
150 - 180
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Női specifikus
Fék típusa
Termék státusza