Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Dare 2b

1termék11
1termék11

A Dare2b és a Regatta angol cég, Manchesterben található székhellyel és raktárral, több mint 80 éves tapasztalattal a háta mögött női, férfi, gyerek utcai- és túraruházat, hátizsákok, bakancsok, és túracipők, valamint kemping termékek gyártására specializálódott.

A teljes utcai és outdoor ruházat kínálatát lefedik a cég technikai alapanyagokból készült termékei. Női, férfi és gyerek modellek teljes választéka áll rendelkezésre a kerékpáros, technikai, szabadidős, outdoor, sí, futás, illetve fitness, valamint utcai- és kemping ruházati termékeket keresők számára.

Regatta márka

A Regatta a vízálló, vízhatlan és vízlepergető technikai anyagból készült esőkabátok és kabátok gyártásában igazi specialistának számít. Az utcai és outdoor ruházata magába foglalja a klasszikus modellektől kezdve a legújabb technikai anyagból és technológiával készült funkcionális outdoor ruházat teljes kínálatát, ennek köszönhetően a legkényelmesebb és legpraktikusabb ruházati termékeit minden korosztály minden időjárási lehetőség esetén megtalálja.

Dare2b márka

A Regatta cég egyik, a sportban aktív fiatalos generáció igényeit kielégítve kínálja fiatalos lendületes modelljeit. A legújabb fejlesztésű színekben gazdag vízálló, lélegző, strech technikai alapanyagból készült női, férfi és gyerek kollekciók lehet:

– kerékpáros ruházat

– fitness ruházat

– túra ruházat

– futás

– sí ruházat

– illetve bármely aktív mozgáshoz ruházat

A Dare2b széles termékválasztéka a Berguson kínálatában megtalálható. Böngéssz akár a webáruházunk termékei között, vagy az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket felkeresve, ahol szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed is merülne fel a válogatás és a leginkább megfelelő termék kiválasztása közben.

Szűrés
Termék státusza
Alkategória
Gyártó
Méret
Szín
Szezonalitás
Szabás
Nadrágszár hossza