Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Deuter

1termék11
1termék11

Deuter

A főleg táskáiról és hálózsákjairól ismert Deuter céget1898-ban alapította Hans Deuter.

A Bajor Királyi Postát postás-táskákkal és zsákokkal már a cég látja el a századfordulón, pár évvel később pedig kezdetét veszi a sátorgyártás is. 1910-ben a hadsereg számít a cég legnagyobb megrendelőjének. 1938-ban Anderl Keckmair egy Deuter zsákkal a hátán elsőként mássza meg a 3970 m magas svájci Eiger hegy északi oldalát.

A II. világháború a céget sem kímélte, azonban 1945-ben újra fejlesztésbe, illetve bővítésébe kezdenek. 1953-ban Deuter felszerelést használva Hermann Buhls megmássza a Himalája 8125 méteres csúcsát, a Nanga Parbat-ot, amely felbecsülhetetlen mértékű információkkal szolgál a termékek fejlesztéséhez.

1968-ban az első nylon hátizsákot mutatják be, ez egyben egy új korszakot is jelent a cég történetében. 1985-ben piacra dobják az első ’aircomfort’ hátizsákot. 1988-ban a cég csapatához már hegyikerékpárosok is csatlakoznak. 1990-ben az első kerékpáros hátizsákkal hódítják meg a bringás piacot. 2005-ben megjelenik a Eurobike arany díjjal is elismert hátvédelemmel ellátott sí és kerékpáros hátizsák.

2006-ban ráerősítettek a női vonalra, megjelenik az SL modellcsalád, amelyet női atléták tapasztalatai alapján fejlesztettek ki. Egyikük volt Gerlinde Kaltenbrunner, aki egy 8000 m-es csúcs meghódításával vált ismertté.

2000-ben alakult meg a Flower Power, a cég által támogatott kerékpáros csapat, amely 4X, DH, és FR stílusokban tűnik ki, Clementz Jerome hegyikerékpáros is a cég támogatottjai közé tartozik.

A Deuter széles termékválasztéka megtalálható a Berguson webáruházában és az óbudai Vihar utcai szaküzletünkben is. Amennyiben megbízható, nagy tudású terméket keres, a Deuter egész biztosan elnyeri tetszését és kivívja elismerését.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Felhasználási terület
Űrtartalom
Termék státusza