Devron

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Közép és Kelet-Európában a kerékpárgyártás az utóbbi időben dinamikus fejlődésen ment keresztül. Nemzetközi hírnevet számos lengyel, szerb, szlovák, cseh, és nem utolsósorban magyar márka is ki tudott magnak vívni, és napjainkra a román kerékpárgyártás is egyik vezető márkájává a Devron nőtte ki magát.

Romániában a kerékpáripar ne számít ismeretlen területnek. Olyan patinás olasz és francia márkák létesítettek náluk üzemeket, mint a Mavic, a Campagnolo illetve a Sidi, és nemrégiben még a német sisakgyártó, a Casco is az erdélyi munkaerő képzettségét részesített előnyben. Keleti szomszédunktól rengetegféle minőségi kerékpáralkatrész és ruházat érkezik, így aligha lehet meglepő, hogy napjainkra már a feltörekvő román kerékpárgyártók is erősítik ezt a tendenciát.

Európában ma már egyáltalán nem fogadják idegenként egy kelet-európai kerékpárgyártó piaci megjelenését. Vagyis a Devronnak minden esélye megvan arra, hogy fényes karriert fusson be a kerékpársport piacán. A gyár a magyar határtól mintegy 200 kilométerre, Déván található, Hunyad megye székhelyén. Mivel Hunyad megye ezen része nem éppen sík vidék, így nem véletlen, hogy a kínálat nagy részét a mountain bike modellek teszik ki. A Devron kerékpárok kialakításában és stílusában nagy szerepet játszott az Erdélyi-középhegység és a Déli-Kárpátok, illetve az ott található, szerencsére még háborítatlan ösvények. A termékkínálat döntő része megfizethető ár/érték arányban található, emellett pedig gondosan és optimálisan kialakított modellek jellemzi. A Devron márka Romániában jelentős forgalmazói hálózatot volt képes kiépíteni.

A Devron a kerékpárok vázait nem maga készíti, hanem a patinás márkákhoz hasonlóan Távol-Keletről szerzi be azokat. A környék ösvényein tesztelik a megrendelt prototípusokat, így választva ki a legmegfelelőbb darabokat. Fontos tulajdonság még a vázak technikai színvonala, a legjobb alu-ötvözetből készülnek, többnyire változó falvastagságú csőszettekből pontosan lecsiszolt hegesztéssel rendelkező darabokkal találkozunk. A vázak modern, letisztult formákban jelennek meg, a legkedvezőbb árú modellektől egészen a felső kategóriáig.

A Riddle sorozatban Tektro Auriga hidraulikus fékrendszert találkozunk, a köpenyek Continental Race-King-ek, az alkatrészszett pedig Shimano Altus/Alivio mix, a Pike LS 1.6 is homogén Altus felszereltségű, Continental X-King külsőkkel és Jagwire bowdenezéssel kerül a boltok kínálatába.

A Devron termékeinek széles választéka és megbízható minősége természetesen a Berguson kínálatából sem hiányozhat. Megtalálhatók a webáruházunk böngészése közben, vagy felkeresve az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, biztos lehet abban, hogy magas tudású és megbízható minőségű termékekkel fog találkozni a ráfordított összeg ellenében.