Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

DT Swiss

3termék13
3termék13

DT Swiss

A DT Swiss AG-t 1994-ben alapította Marco Zingg, Maurizio D’Alberto és Frank Böckmann amikor megvásárolják a Vereinigte Drahtwerke AG vállalatot, amely küllőket gyárt 28 alkalmazottjával.

1995-ben tovább terjeszkedik, ekkor a Hügi agyakat vásárolja meg és DT név alatt bevezeti a kerékpáros piacra. Ezen terméke eladása napjainkra a cég forgalmának 40%-át teszi ki. 1996-tól kezdve a cég már az amerikai piacon is jelen van, 2003-ban pedig a kínálatát felnikkel egészíti ki. Ekkoriban a DT az egyetlen vállalat, amely az agyaktól a felniken át a küllőkig a kerék-alkatrészek teljes palettáját kínálja vásárlóinak.

2001-ben piacra dobják az első, akkor még rugós rendszerű hátsó tagot, amelyek a bringások körében rövid idő alatt megérdemelten válnak népszerűvé. 2005-ben az első levegős, teljesen újszerű csillapítási rendszerre épülő DT hátsó tagok jelennek meg.

A DT Swiss a Pace Cycles Ltd villagyártási szabadalmait 2006-ban vásárolja meg, 2007-ben pedig a karbon alkatrészek gyártása is kezdetét veszi.

2010-ben a cég kidolgoz egy saját fejlesztésű teleszkóp-csillapítási rendszert, ezzel megkezdődik a Tricon kerekek gyártása. Ebben az évben Biel-ben egy új, 12 000 négyzetméteres gyártó- és raktárbázis kezdi meg működését.

A DT Sviss termékei a Berguson kínálatából sem hiányozhatnak. Keresse akár a webáruházunkban, vagy ismerkedjen velük személyesen az óbudai Vihar utcai szaküzletünkben, garantáltan magas minőséget, kifogástalan precizitást és hatalmas tudású alkatrészekkel találkozik, amelyek minden tekintetben megérik a ráfordított összeget.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Tengely kapcsolat
Agyrögzítés típusa
Helyzet
Lyukszám
Papucstávolság (mm)
Féktárcsa rögzítése
Termék státusza