Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Elite

28termék128
28termék128

Az Elite már több mint 30 éve gyárt és praktikus kerékpáros tartozékokat, amelyeket magas technikai tudás és technikai átgondoltság jellemez. A beltéri görgőktől egészen az italos palackokig terjedő igencsak széles termékskálája lefedi a kerékpársport jelentős és fontos szegmenseit, ezenkívül magas minőségű anyagokból készült tetőcsomagtartói is méltán örvend általános elismertségnek a bringások körében. A termo palackok az optimális fogyasztási hőmérsékleten képesek tartani a bennük tárolt folyadékok, ami jelentősen segíti a kétkerekűek szerelmeseit egy-egy hosszabb túr alkalmával is.

Az Elite – köszönhetően a profi és amatőr kerékpárosokkal folytatott intenzív együttműködésnek – sikerült olyan ötletekkel előállnia, amelyek a kerékpárosok jobb teljesítményéhez képesek jelentős mértékben hozzájárulni. Ennek köszönhetően a kerékpározás szerelmeseinek körében, akik otthon is sokat edzenek, az Elite görgői és indoor trainerei különösen népszerűnek számítanak. Az Elite görgőkre a legtöbb esetben saját tervezésű és gyártású kerékpárokat rögzítenek. Vvirtuális utak, útvonalak, versenypályák szimulálhatók a PC-n keresztül, mivel az akciódús DVD-knek köszönhetően az edzés a lehető legeredményesebbé válik.

Az Elite kerékpáros kiegészítők gyártójaként vált népszerűvé, amely italos palackokat és hidratáló rendszereket is gyárt. Az Elite nemcsak nagy térfogatú hideg italos palackokat, hanem forró italos verziót is kínál a felhasználók számára. A kerékpáros thermo palackok dupla falú szigeteléssel ellátottak, ennek köszönhetően képesek biztosítani a legjobb szigetelést. Napjainkban az Elite hidratáló rendszereket számos versenyen és pályán használják már a versenyzők, a versenytársaik termékei közül ezek az italos palackok a nagy térfogatukkal emelkednek ki. A kerékpáros kiegészítők gyártójaként az Elite aerodinamikus hidratáló rendszereket is kínál.

Az Elite széles és megbízható termékei a Berguson választékában is megtalálhatók. Böngésszen kedvére a webáruházunkban, vagy keresse fel személyesen az úbuai Vihar utcában található szaküzletünket, szakértő kollégáink mindenben a segítségedre lesznek a válogatás és a vásárlás közepette, hogy egy megbízható márka elégedett tulajdonosává válhass.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 890 Ft - 449 990 Ft
Alkategória
Gyártó
Szín
Űrtartalom