Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Felvarrom

5termék15
5termék15

A 2008-as alapítása óta a budapeti székhelyű Felvarrom cég gyűjti a további használatra nem alkalmas bicikli alkatrészeket, kézzel tisztítják, szortírozzák és új formára alakítják őket. Ennek eredményeképpen a műhelyükben, 5 fős munkaerő munkájával egyedi és stílusos övek, pénztárcák, aprótartók készülnek a kiselejtezett darabokból.

A Felvarrom célja, gyönyörű és használható termékekké alakítsa a már senkinek nem kellő kerékpáralkatrészeket. Ennek köszönhetően 2008 és 2015 között a Felvarrom 24.768 db belső gumit, 19.399 db külső gumit és 18.738 kg fémalkatrészt hasznosított újra. Az általuk fel nem használt, illetve tovább nem használható kerékpáralkatrészeket a megfelelő újrahasznosító telephelyre szállítják.

„Minden termékünk egy apró születés. Imádom, ahogy a kezeimben a hulladékból új termék készül. A Felvarromnál történelmet, történeteket találsz. Minden övön, neszeszeren vagy pénztárcán karcolások, foltok, vagy akár kopások vannak. Volt életük, láttak mosolyokat, könnyeket, törött csontokat és mosolygós, laza korzózást a parton. Ezért imádunk velük dolgozni, egy kicsike múltat új lehetőséggé, új élménnyé formálunk. A termékek gyártása során igyekszünk tekintettel lenni a környezetünkre, lebomló és könyezetre nem ártalmas anyagokat használni. Az általunk fel nem használt illetve nem használható kerékpáralkatrészeket a megfelelő újrahasznosító telephelyre visszük. Termékeink megvásárlásával csökkented a környezetünk hulladékterhelését.” – áll Szabó László, Felvarrom alapító és ügyvezető személyes vallomásában.

A Felvarrom ötletes termékeinek széles választéka természetesen a Berguson kínálatából sem hiányozhat, ismerkedjen meg velük akár a webáruházunk böngészése közben, vagy az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket személyesen felkeresve.

Szűrés
Gyártó
Évjárat
Nem
Termék státusza