Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Fizik

1termék11
1termék11

Az olasz Fi'zi:k márkát 1996 ban alapították és az azóta eltelt időszakban sikeresen  megszilárdította pozícióját a kerékpársport területén. A cég ergonomikus kerékpárnyergek, kerékpár alkatrészek és kerékpáros cipők gyártójaként eredetileg a népszerű Selle Royal leányvállalataként kezdte meg pályafutását. A cég nevének fonetikus írásmódja a „physic” és a fizikai állapotra utal az emberi szervezetben.

Fi'zi:k termékei többnyire olyan alkatrészek, amelyek közvetlen kapcsolatot képesek kialakítani bringás és a kerékpár között. A nyergeket és a kormány szalagokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a kerékpárosok igényeinek és emellett versenyzéshez vagy időfutamokra egyaránt használhatók legyenek. A Fi'zi:k azonban azoknak a hobbi kerékpárosok számára is ideális választást kínál, akik szeretnek harcolni az idővel.

Fi'zi:k országúti kerékpáros és mountain bike márkákat kínál, nőknek és férfiaknak egyaránt.

A Fi'zi:k céga termékei, mint pl. a nyergek garantálják, hogy tökéletesen alkalmazkodjanak a kerékpároshoz, és nem fordítva. Az anatómiai és mozgási tanulmányok minden termék fejlesztésének alapja. A Fi'zi:k női és férfi nyergei megtalálhatók triatlon, vagy országúti versenyeken, emellett MTB pályákon egyaránt. A gyártó termékei jól kiegyensúlyozottak, könnyűek és ergonomikusak. A Fi'zi: k Wing Flex termékek tekerés közben például a combok kívánt szabad mozgását biztosítják. A WING FLEX technológia egy olyan borítás, amely kerékpározás közben lefelé hajlik. Ez teszi teljessé és hatékonnyá a mozgást.

Annak ellenére, hogy a cég egyértelműen nyergek fejlesztésére koncentrál, más termékekkel is kiszolgálja a bringásokat. A gyártó termékpalettájának részét képezik még az ellenálló lélegző anyagból készült kormányszalagok és markolatok is.

A Fi'zi:k minőségi termékei a Berguson kínálatából sem hiányozhatnak. Keresd akár a webáruházunkban, vagy ismerkedj velük személyesen az óbudai Vihar utcai szaküzletünkben, ahol garantált minőséget, kifogástalan precizitást és hatalmas tudású alkatrészekkel találkozol, amelyek minden tekintetben megérik a ráfordított összeget.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Termék státusza