Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Holmenkol

6termék16
6termék16

1992-ban, Ditzingenben, Németországban a kémikus és a síugró Dr. Max Frisch megalapította saját cégét, hogy elkészítse az első iparilag előállított sí vaxot, majd hamarosan megkezdték a termékválaszték bővítését. Napjainkra a Holmenkol nemcsak cipő-, gyertya- és padlóviaszt kínál, hanem kerékpáros felszereléshez tisztítószerek széles választékát kínálja. A cég különösen ismert a német határokon túlmutató cipő- és textil-impregnáló megoldásairól.

A Holmenkol vízszigetelő anyaga a lótusz hatást használja, mivel taszítja a vizet és a piszkot. A lótuszlevél nem engedi, hogy a vízcseppek megtapadjanak rajta, köszönhetően a durva struktúrájának, ehelyett a víz egyszerűen lepereg róluk. A Holmenkol vízszigetelő anyagok ugyanezt a technológiát alkalmazzák annak érdekében, hogy a textíliák víz- és szennyeződés taszítók legyenek és emellett a felhasználót az esőtől hatékonyan képesek legyenek megvédeni.

Holmenkol termékei higiénikus tisztaságot garantálnak. A izzadság a sportruházaton baktériumokat hagy, amelyek szagok kialakulásához vezetnek. Ezek a baktériumok általában csak akkor távolíthatók el, ha magas hőmérsékleten mossák a textíliákat. A Holmenkol a mosodai tisztítószerei a sportruházatokat még alacsony hőmérsékleten és kézi mosással is a higiénikusan képesek tisztítani. A cég a vízhatlanítóktól a higiénikus spray-ken át a speciális sporttáskák, vagy az ehhez hasonló tisztítószerekig terjed, és tökéletes termékeket kínál a sportruházat tisztán tartásához, aminek az eredménye a higiénikusan tiszta, víz- és piszoktól mentes kerékpáros ruházat.

A Holmenkol termékei természetesen a Berguson kínálatából sem hiányozhatnak. Amennyiben minden szempontból professzionális termékeket keresel kedvenc időtöltésedhez, böngéssz cégünk webáruházában, vagy látogasd meg az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket. Biztos lehetsz benne, hogy sikerül megtalálnod az egyéni ízlésednek, kerékpározási szokásaidnak, a felhasználási területnek leginkább alkalmas nagy tudású, magas minőségű terméket, hogy a kétkerekűd nyergében minden perc élvezetes és komfortos legyen.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Termék státusza