Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kenzel

2termék12
2termék12

Az 1991-ben alapított szlovák Kenzel elképzelése az volt, hogy az ügyfelei igényeinek szem előtt tartása mellett a legmagasabb minőségű termékeket hozza létre. A cég a természetes dolgokban hisz, a márka sikerének titka pedig a magas funkcionalitás és a kényelem kombinációjában rejlik.

A 2019-es kollekcióban a bevált technológiákat és a neves tervezési elemeket sikerült kombinálniuk. A széria egy szórakoztató és friss kollekció, amelyet modern formatervezés, erős színek jellemez, amelyek nem csupán életmód-orientált kerékpárokat jelentenek.

A Kenzel napjainkra az egész család számára tervez, fejleszt és gyárt kerékpárokat. A cég rendkívül hosszú utat tett meg az innováció útján, miközben ő maga is fejlődött, ezáltal válhatott erős piaci pozícióval rendelkező vállalattá.

A technológiák, a tervek ugyan változtak az évek folyamán, ezzel párhuzamosan a cég is nagyot lépett előre, azonban egy dolog sohasem változott és nem is fog soha: a cég kerékpárjait még mindig Szlovákiában, a festői szépségű Hurbanovo városban gyártják.

A Kenzel a minőségi és gyönyörű kerékpárok gyártására összpontosít, lehetővé téve nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, hogy a saját elvárásinak, ízlésének, és a felhasználási területnek leginkább megfelelő kerékpár boldog tulajdonosa legyen. A választék minden korosztály számára szeretettel készül, legyen az gyerek számára kifejlesztett modell, vagy városi, hegyi, illetve e-kerékpár.

Naponta több tucat ember azon dolgozik, hogy minden kerékpáros utazása felejthetetlen élménnyé váljon, mivel a cég őszintén hisz abban, hogy ügyfeleik nemcsak egy kerékpárt, hanem vele együtt a tapasztalatokat is magukkal viszik egy eredményes vásárlást követően, abban a biztos tudatban, hogy a számukra legmegfelelőbb bringát választották ki maguknak.

A Kenzel termékei a Berguson kínálatából sem hiányozhatnak. Keresd akár a webáruházunkban, vagy ismerkedj meg velük személyesen az óbudai Vihar utcai szaküzletünkben, garantáltan magas minőséget, kifogástalan precizitást és hatalmas tudású kerékpárt találsz, amely minden tekintetben megéri a ráfordított összeget.

Szűrés
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Termék státusza