Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

KLICKfix

33termék133
Hűségponttal is
megvásárolható
Klickfix Quad adapter
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
5 990 Ft 
Online ár: 5 691 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Klickfix Contour Max adapter
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
6 990 Ft 
Online ár: 6 641 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Klickfix Caddy kormányadapter
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
10 990 Ft 
Online ár: 10 441 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Klickfix Contour Mini adapter
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
17 990 Ft 
Online ár: 17 091 Ft
33termék133

A német Rixen & Kaul vállalat a megfelelő kerékpáros kiegészítőket kínálja melyek lehetővé teszik a kosarak és zsákok rögzítését a csomag méretétől függetlenül.

1988-ban alapították a vállalatot és napjainkra már az R&K számít a gyorsrögzítő rendszerek egyik fő piacvezetőjének a kerékpárok területén. Az egyedi adaptereket kínáló vállalat a KLICKfix márkanévről joggal híresült el. A termékek lehetővé teszik, hogy a kerékpárosok könnyedén szállítsák a csomagjukat, sátrat, vagy akár a bevásárlószatyrot. A KLICKfix kiegészítők és adapterek nagy választéka lehetővé teszi, hogy a kerékpárra könnyedén lehessen rögzíteni zsákot, kosarat, térképtartót, dobozt, vagy okostelefont.

A KLICKfix a minőséget és a szakszerű kivitelezést tartja a legfontosabbnak. Fennállása óta a kerékpárszállítás területén Németország első számú cégévé vált, óriási termékkínálattal rendelkeznek. A cég rengeteg különböző adapter rendszert kínál, amelyek biztonságosan rögzítik a kerékpárhoz a kormánykosarakat, vagy a zsákokat. A KLICKfix termékeket könnyű felszerelni a vázra, a kormányra, a nyeregre, vagy a nyeregcsőre, ezáltal a tárolókkal egyszerűen felszerelhetőek az országúti, a touring, a városi, illetve a hegyikerékpárok egyaránt. Emellett kosár adapter rendszerek, rögzítőrendszerek kulacstartókhoz, fényszóró- és kulcstartók mind megtalálhatók a kínálatban.

Mivel minden kerékpár különböző, ezért a KLICKfix rengeteg különböző adapter rendszert kínál, hogy a kerékpárhoz minden kiegészítőt egyszerűen lehessen rögzíteni. Mivel a rendszer automatikusan záródik, ezáltal plusz hevederre és csatokra nincs szükség. A kerékpáros zsák rögzítése, illetve kioldása és eltávolítása rendkívül egyszerű, mivel csupán egy gombnyomással megoldható. A KLICKfix kerékpáros kiegészítőket a sokrétű használhatóság jellemzi, ugyanis a kis zsákok, vagy kerékpár zárak szállításához egyetlen adapter elegendő. Biztonságosak és rugalmasak a tárolási megoldások, ezáltal az úti cél még kényelmesebben érhető el.

A KLICKfix termékek a Berguson kínálatából sem hiányozhatnak. Amennyiben megbízható minőséget keresel, nézz szét a webáruházunkban, vagy látogass el aÓbudára, a Vihar utcában található szaküzletünkbe, ahol szakértő kollégáink mindenben a segítségedre lesznek, akár meghatározott céllal, akár csak homályos elképzelésekkel rendelkezz a számodra leginkább megfelelő termékről.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja
Szín
Termék státusza