Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

KLICKfix

19termék119
19termék119

A német Rixen & Kaul vállalat a megfelelő kerékpáros kiegészítőket kínálja melyek lehetővé teszik a kosarak és zsákok rögzítését a csomag méretétől függetlenül.

1988-ban alapították a vállalatot és napjainkra már az R&K számít a gyorsrögzítő rendszerek egyik fő piacvezetőjének a kerékpárok területén. Az egyedi adaptereket kínáló vállalat a KLICKfix márkanévről joggal híresült el. A termékek lehetővé teszik, hogy a kerékpárosok könnyedén szállítsák a csomagjukat, sátrat, vagy akár a bevásárlószatyrot. A KLICKfix kiegészítők és adapterek nagy választéka lehetővé teszi, hogy a kerékpárra könnyedén lehessen rögzíteni zsákot, kosarat, térképtartót, dobozt, vagy okostelefont.

A KLICKfix a minőséget és a szakszerű kivitelezést tartja a legfontosabbnak. Fennállása óta a kerékpárszállítás területén Németország első számú cégévé vált, óriási termékkínálattal rendelkeznek. A cég rengeteg különböző adapter rendszert kínál, amelyek biztonságosan rögzítik a kerékpárhoz a kormánykosarakat, vagy a zsákokat. A KLICKfix termékeket könnyű felszerelni a vázra, a kormányra, a nyeregre, vagy a nyeregcsőre, ezáltal a tárolókkal egyszerűen felszerelhetőek az országúti, a touring, a városi, illetve a hegyikerékpárok egyaránt. Emellett kosár adapter rendszerek, rögzítőrendszerek kulacstartókhoz, fényszóró- és kulcstartók mind megtalálhatók a kínálatban.

Mivel minden kerékpár különböző, ezért a KLICKfix rengeteg különböző adapter rendszert kínál, hogy a kerékpárhoz minden kiegészítőt egyszerűen lehessen rögzíteni. Mivel a rendszer automatikusan záródik, ezáltal plusz hevederre és csatokra nincs szükség. A kerékpáros zsák rögzítése, illetve kioldása és eltávolítása rendkívül egyszerű, mivel csupán egy gombnyomással megoldható. A KLICKfix kerékpáros kiegészítőket a sokrétű használhatóság jellemzi, ugyanis a kis zsákok, vagy kerékpár zárak szállításához egyetlen adapter elegendő. Biztonságosak és rugalmasak a tárolási megoldások, ezáltal az úti cél még kényelmesebben érhető el.

A KLICKfix termékek a Berguson kínálatából sem hiányozhatnak. Amennyiben megbízható minőséget keresel, nézz szét a webáruházunkban, vagy látogass el aÓbudára, a Vihar utcában található szaküzletünkbe, ahol szakértő kollégáink mindenben a segítségedre lesznek, akár meghatározott céllal, akár csak homályos elképzelésekkel rendelkezz a számodra leginkább megfelelő termékről.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
590 Ft - 44 990 Ft
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja
Szín