Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

KMC

34termék134
34termék134

KMC

A láncgyártással foglakozó KMC-t 1977-ben alapította Charles Wu. A cégnek 1996-ban Európában is sikerült megvetette a lábát, 1999 óta pedig a cég európai központja Hollandiában található.

A KMC a világpiacon jelenleg a vezető láncgyártónak számít. Több mint 4500 embernek ad munkát, 9 gyárral, és 4 kereskedelmi központtal büszkélkedhet világszerte. Nem csak saját részre, hanem, más, híres márkanevek részére is termel.

A KMC kínálatában mindenféle kerékpáros sportághoz és stílushoz megtalálhatjuk a megfelelő láncot, akár országútiról, BMX-ről, pályakerékpárról, single speedről, netán váltós hegyi típusról legyen is szó.

A cég filozófiája mindent kifejez, amit eddig adtak a kerékpáros társadalomnak: „ami nem elég jó nekünk, az egészen biztos, hogy nektek sem elég jó! Hogy honnan tudjuk, mi kell nektek? Egyszerű, mi is egyek vagyunk közületek. Biztosak lehettek benne, hogy a tesztpilótákon kívül mi magunk is leteszteljük a termékeinket!”

A KMC termékei természetesen a Berguson kínálatából sem hiányozhat. Böngésszen a webáruházunkban, vagy keresse fel a óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, szakértő előadóink igyekeznek minden felmerülő kérdésre válaszolni, hogy a kiválasztott termékkel maximálisan elégedett legyen a kedvenc bringája nyergében.

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
690 Ft - 33 990 Ft
Alkategória
Gyártó
Fokozatszám
Feladat szerint