Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kross

44termék144
44termék144

Kross

A Kross céget 1990-ben alapították kis, családi kerékpárboltként Lengyelországban. Saját tervezésű és gyártású kerékpárokkal 1997-től foglalkozik, azóta egymás után szerzi az elismeréseket. Többek között „Lengyel Presztízs”-díj (2001), Év Kerékpárja (2008, Unplugged modell), Aranyhajtómű (2009) díjakat tudhat magáénak – megérdemelten.

A cég napjainkra Európa egyik vezető kerékpárgyártójává nőtte ki magát, és 2009-től forgalmazzák Magyarországon is. A Kross kínálatában városi, trekking és MTB kerékpárok egyaránt megtalálhatók, a kedvező, alacsonyabb árkategóriától egészen a csúcskategóriás karbonvázas verziókig. A széles termékkínálatában az egészen kicsi gyermek modellektől a felnőtteknek készült kerékpárokig, kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálhatja az ízlésének, felhasználási területnek leginkább megfelelő kétkerekűt.

Zbigniew Sosnowski, a Kross Birodalom alapítója így vélekedik a kerékpársportban betöltött szerepükről, a feladatukról és a termékeik minőségéről: „Nagyon sokat tettünk, de én azt mondom: még mindig sok a tennivalónk. Mivel a siker az egy folyamat, kemény munkával tovább kell tökéletesítenünk a termékeinket és a rendszerünket. Úgy gondolom, hogy fejlesztéseinknek köszönhetően hamarosan az egész világon ismerni és használni fogják a Kross kerékpárokat, termékeinket pedig a minőséggel, az alacsony árral, a kiváló funkcionalitással és az eredeti design-nal fogják azonosítani.”

A Kross termékeinek széles választéka és megbízható minősége természetesen a Berguson kínálatából sem hiányozhat. Megtalálhatók a webáruházunk böngészése közben, vagy felkeresve az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, ahol szakértő munkatársaink szívesen állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése is merülne fel a válogatás és a leginkább megfelelő kerékpár kiválasztása közben.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Ajánlott testmagasság
110 - 200
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Agydinamó
Fék típusa
Termék státusza