Lazer

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Lazer

A céget, amely mint a legrégebbi bukósisakmárka gyártójaként vonult be a kétkerekűs társadalom történelmébe, 1919-ben alapította Roger Lacroix, az első gyártórészlege egy padláson volt. A belga márka családi tulajdonban kezdte működését, kezdetben még bőr motoros sisakok gyártásával foglalkozott.

Az első merev bőrsisak 1930-ban jelent meg a piacon, ezt követte 1948-ban az alu, majd 1955-ben már a termoplasztik alapanyagú sisakok, az újabb és újabb technológiákat folyamatosan beépítve tervezési és a gyártási folyamatokba, anyaghasználat tekintetében a fennállása alatt végig élen haladva. A cég törekvése mindvégig az volt, hogy mindig a legjobb anyag és technológia felhasználásával a célnak leginkább megfelelőbb sisakokat készítse el, és ez mind a mai napig változatlanul jellemzi a Lazert.

Noha a cég lassan már 100 éves, a Lazer, mint márkanév csak 1980-tól létezik, az első kerékpáros sisakra pedig egészen 1987-ig várni kellett. Minden Lazer sisak kulcsszava a szabadság. A cél, hogy élvezni tudd a mozgás, a sportolás szabadságát, akár kerékpáron, motoron, robogón, hójárón ülve, vagy akár siklóernyőzés közben hódolj is a szenvedélyednek. A cég sisakjait cross, supermoto, Dakar és jet-ski versenyzők egyaránt viselik.

A Lazer a „Riders for Health” (Motorosok ez Egészségért) alapítványt bukósisakokkal támogatja, melynek alapeszméje, hogy a legjobb szerszám sem ér semmi, ha nincs ott, ahol szükség lenne rá. Az alapítvány célja, hogy senki se veszítse életét csak azért, mert a megfelelő gyógyszer nem tudott célba érni, még az olyan, az emberek látómezején kívül eső területeken sem, mint Afrika legeldugottabb, parányi kis falvai.

A Lazer termékeinek széles választékával természetesen a Berguson kínálatában is találkozhat, akár a webáruházunk böngészése közben, vagy felkeresve az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, ahol szakértő munkatársaink szívesen állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése is merülne fel a válogatás és a leginkább megfelelő bukósisak kiválasztása közben.