Lezyne

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Lezyne

A Lezyne márkát Micki Kozuschek (aki igazán szaktekintélynek számít a kerékpársport világában) pár szakmai partnerével 2007. március 1-én alapította. A volt német profi triatlonista atlétikai pályafutása csúcspontján, Maxcycles néven kezdett megfelelő ár-érték aránnyal rendelkező, felső kategóriás kerékpárokat, illetve ruházatot forgalmazni.

Nem sokkal az USA-ba költözése után alapította meg Kozuschek a Truvativ-ot, amely hamarosan az OEM és pótalkatrészek vezető gyártójává vált. 2004-ben Kozuschek eladta a SRAM-nak Truvativ-ot. Ezt követően 2 évre távol maradt az iparágtól, hogy minden erejével álmai házának felépítésére és családjára tudjon összpontosítani. A kerékpársport világába csak 2007-ben tért vissza.

Abban az időben, amikor megszokottak voltak az olcsó, műanyag, működésképtelen kiegészítők, a Lezyne célja olyan prémium minőségű kiegészítők tervezése és gyártása volt, amelyek a felsőkategóriás kerékpár kiegészítőkkel szemben támasztott legmagasabb szintű követelményeknek is megfelelnek. Napjainkban, évekkel később, a célok továbbra is ugyanazok maradtak, és mára már a kerékpár kiegészítők között a Lezyne világszerte vezető márkává vált díjnyertes termékeinek köszönhetően.

Az olyan innovatív termékei, mint a biztonságos Flip-Thread Chuck csatlakozóval felszerelt CNC padló pumpa, a könnyű karbon technológiával készült Road Drive2 kézipumpa, illetve a középső tengelynél forgatható multifunkciós készlete emeli ki a Lezyne-t a kerékpáros piac többi résztvevője közül.

A Lezyne élversenyzőket is támogat, mint például Sabrina Jonnier, Bart Brentjen, Cedric Garcia, vagy Geoff Kabush.

A Lezyne termékei nem hiányozhatnak a Berguson kínálatából sem. Amennyiben megbízható minőséget keres megfelelő ár-érték aránnyal kombinálva, a cég termékei között mindenképpen megtalálja az egyéni igényeinek, stílusának, ízlésének leginkább megfelelő, és a felhasználási területtel leginkább kompatibilis terméket mind a webáruházunk böngészése közben, vagy személyesen az óbudai Vihar utcai szaküzletünkben egyaránt, ahol szakértő kollégáink minden felmerülő kérdésére igyekeznek válaszolni, és nyújtanak segítséget a válogatás során.