Menabo

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Az olasz Menabo a kerékpárszállítás területén kínál elsőrangú, nagy tudású és biztonságos termékeket. A kerékpárszállítók, a piac legkiválóbb ár/érték arányú termékeinek számítnak.

A kerékpárszállító fajtái

– Tetőre szerelhető.

– Tetőre szerelhető, első villa rögzítéssel.

– Hátra szerelhető, melyre akasztjuk a bringákat.

– Hátra szerelhető sínes.

– Vonóhorogra szerelhető.

– Vonóhorogra szerelhető-sínes.

– Pótkerékre rögzíthető (terepjárókon használható).

A Menabo kerékpárszállítók túlnyomó része TÜV-GS vizsgával rendelkezik.

Mindegyik kerékpárszállító biztonságosnak számít. A kerékpárszállítás elég veszélyes is lehet, ezt a gyártók is jól tudják, ezért a tervezés és a fejlesztés során a maximális biztonság elérése érdekében mindent elkövetnek. Ezáltal a Menabo cég ISO minősítéssel rendelkezik, illetve ez alapján készíti a termékeit. A modelljeit ezenkívül a nemzetközi TÜV-GS intézettel és/vagy az olasz VCA minőségvizsgáló hivatallal is bevizsgáltatja.

A legkönnyebben rakodható megoldás a hátulra szerelhető kerékpárszállító

A vonóhorogra szerelhető sínes kerékpárszállító a legkényelmesebben rakodható verziónak számít. A hátfalra rögzíthető sínes modellek ezt a típust követik a komfort tekintetében. Ezután következnek a hátsó-akasztós verziók.

A leginkább üzemanyagkímélő kerékpár szállítási mód

A hátsó szállítás, akár vonóhorgos, vagy a gépkocsi hátuljára rögzíthető megoldás lehet. A tetőn szállítás 100km/h sebességnél 20% fogyasztásnövekedést okoz, míg a hátsó szállítási megoldás esetében ez 9% mindössze.

Női vázas bringák szállítása felsőcső pótlóval

A váz jellegének a tetőszállítók, a hátsó-sínes és vonóhorgos modellek esetében nincs jelentősége. A hátsó-akasztós (Main, Marius, Mistral) modellek esetén egy adapterre is szükségünk van, amellyel a női vázakat akaszthatjuk fel.

A gyerek 16"-os kerékpárjának rögzítése

Akár tetőn, akár a hátsó-sínes és vonóhorgos kerékpárszállítók segítségével történhet. A tetőszállítók esetén mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a Top Bike modellek csak maximum 40mm átmérőjű és kör keresztmetszetű váz rögzítésére képesek. Ha a gyerekbringa váza ettől eltér, akkor a Huggy, vagy az Iron modellek jöhetnek szóba. A gyerekkerékpárokat mind a hátsó-sínes, mind a vonóhorgos verziók bármelyike képes biztonságosan szállítani.

A Menabo termékei természetesen a Berguson kínálatában is megtalálhatók, akár a webáruházunkban böngészve, vagy személyesen felkeresve az óbudai Vihar utcai szaküzletünket. A cég garantáltan csúcsminőséget biztosít a kerékpáros társadalom számára, hiszen a biztonságos kerékpárszállítás fontos és megkerülhetetlen szempont. A termékeket magas fokú tudás és professzionalitás képviselőinek számítanak a kétkerekűek szerelmeseinek népes táborában.