Moose

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A kanadai Moose 2013-ban született egy garázsban, Gatineau külvárosában. Három barát hozta létre, akiket heves szenvedély fűzött a kerékpározáshoz és a sífutáshoz. Miután egy amerikai vállalatnál dolgoztak, amely Kanadában próbált piacot találni a termékeinek, gyorsan kiépítették a hálózatot az ipar kulcsfontosságú szereplőivel.

A cég küldetése igen egyszerű: a kerékpárt, mint közlekedési eszközt egy szélesebb réteggel szeretnék megismertetni vonzóbbá tételével és megfizethető árakkal. Ezt a küldetést pedig csak az ügyfeleikkel való szoros és tartós együttműködés révén képesek megvalósítani. Ennek érdekében folyamatosan figyelemmel kísérik a visszajelzéseket, a felhasználók egymástól sokszor gyökeresen eltérő ízlését, a felhasználási terület adta különbözőségeket egyaránt, amiket aztán a fejlesztés és tervezés során beépítik a folyamatba. Ennek is köszönhető, hogy a Moose ennyiféle igényt képes kielégíteni.

A céljuk nem az, hogy egy nap megnyerjék a Tour de France-t, hanem hogy a lehető legtöbb felhasználót elérjék, és meggyőzzük őket a kerékpár, mint alternatív közlekedési eszköz életképességéről.

Éves termelésük a 2014-es, mindössze 50 egységről a tavalyi több mint 4000 egységre nőtt. Azóta körülvették magukat a legjobb tervezőkkel, mérnökökkel és tapasztalt szakemberekkel, a filozófiájuk azonban nem változott. Továbbra is minden évszakban igénybe vehető, megfizethető árkategóriájú, és egyben vonzó közlekedési eszközt kívánnak biztosítani a kerékpáros társadalom számára, legyen az fatbike, fixi, városi, vagy gravel bringa.

Az Moose termékei természetesen a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Böngéssz bátran a webáruházunkban, vagy keresd fel az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, a Moose modelljei garantáltan nem fognak csalódást okozni neked.