Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Motorex

23termék123
Hűségponttal is
megvásárolható
Motorex Grease 500 ml spray
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
5 990 Ft 
Online ár: 5 391 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Motorex 75 g zsírzó pisztoly
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
19 400 Ft 
Online ár: 17 460 Ft
23termék123

Motorex

A Motorex (Bucher AG) a prémium kategóriás kenőanyagairól ismert svájci székhelyű vállalat. Az elődje, a Fritz Jenzer elnevezésű cég 1917-ben alapult meg, amely bőr- és padlóápoló szereket gyártásával és forgalmazásával foglalkozott. 1920-ban szállt be az ekkor még csak egyetlen alkalmazottat foglalkoztató vállalatba Arnold Bucher, az ő utódai irányítják napjainkban a céget.

1947-ben kerültek piacra az első Motorex márkanév alatt forgalmazott kenő és vegyi anyagok, ekkor még csak 1 hordó/nap volt a cég termelése. 1974-re viszont már elérték az évi 5.300.000 literes kapacitást, 1978-ban pedig az első spray kiszerelésű kenőanyagukat mutattk be a kerékpáros társadalomnak. 2001 óta már amerikai és német leányvállalatokkal is rendelkeznek, 2011-ben pedig Svájcban új gyár épült, és 8 millió literre nőtt a tárolókapacitás.

Mivel a termelés hatékonyságát és ütemét a cég a fennállása óta folyamatosan képes volt növelni, napjainkra a Motorex termékei között mindenféle vegyianyag megtalálható, ami a kerékpár karbantartásához szükséges, ideértve a tisztítószereket (fékfelület, váz, alkatrész), kenőanyagokat (zsírok, különböző időjárási körülmények között használható láncolajok), illetve fékfolyadékokat is.

A Motorex professzionális és magas tudású termékei mind a Berguson webáruházában, mind az Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkben megtalálhatók. Amennyiben a cég termékeit választja, biztos lehet benne, hogy kedvenc kétkerekűjének minden egyes alkatrésze garantáltan megfelelő védelemmel lesz ellátva.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Szezonalitás
Termék státusza