Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Northwave

Hűségponttal is
megvásárolható
Northwave Ghost 2 kerékpáros zokni
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
3 390 Ft 
Online ár: 3 153 Ft
 

Northwave

A Northwave márkát Olaszországban, Montebelluna városában Gianni Piva alapította. Az 1980-as évek végén indult vállalkozás eredetileg a cipészek negyedében kezdte meg a működését – természetesen cipőgyártással foglalkoztak. A kezdeti időkben még csak mások számára készítették termékeiket, később (a snowboard divatossá válásával) más cégek számára már csizmákat is gyártottak.

A saját fejlesztésű és gyártású snowboard csizmáival 1991-ben jelent meg a piacon, a cégvezető Piva a Northwave márkanevet ekkor vásárolta meg. Ezután a kerékpáros cipőikkel is sikeresen betörtek a piacra. 2002 óta pedig a cég kínálatában már országúti, triatlon és downhill ruházat is szerepel.

2008-ban a világ legelső karbon+fa cipőtalp konstrukcióját alkották meg.

A vállalkozás mind a mai napig a Piva család tulajdonában van.

A cég megalakulása óta számos kerékpáros versenyzőt szponzorált már. Olyan nevek népszerűsítették a márkát, mint Paola Pezzo (az 1997-es év MTB világbajnoka, majd 2000-ben olimpiai bajnok), illetve Gunn Rita Dahle (a Northwave támogatásával 2002-ben MTB világkupát, 2004-ben Cross Country-ban olimpiai aranyat nyert). Tom Boonen 2005-ben kerékpáros világbajnok és a Paris–Roubaix verseny győztese lett.

Kerékpáros ruhák

A márkát a magas minőség mellett az itáliai dizájn tette rövid időn belül közismertté és örvend változatlan népszerűségnek a mai napig a kerékpárosok körében, köszönhetően annak, hogy a márka a páratlanul megbízható és felettébb strapabíró kerékpáros cipőit és innovatív kerékpáros ruházatait szinte az egész világon használják.

A ruhák sajátos stílussal rendelkeznek és időről időre újabb és újabb mérföldköveket fektetnek le a kerékpározás területén. A széles választékban kerékpáros nadrágok, kerékpáros dzsekik, mezek, kerékpáros zoknik, sálak, kesztyűk mellett kerékpáros országúti és MTB cipők egyaránt megtalálhatók. A Northwave márka célja már a kezdetektől az, hogy a felhasználók változó igényeinek az új technológiákkal és innovatív külsővel egyaránt megfeleljen, amit kiválóan tükröz a cég mottója is: „Nem számít, milyen jó egy termék, azt mindig tovább lehet fejleszteni!“

Kerékpáros cipők

A Northwave célja a kényelmes és biztonságos cipők gyártása. A gyártás során folyamatosan a legújabb technológiákat és anyagokat használják fel, ennek köszönhetően tökéletes segítséget jelentenek a kerékpárosok számára a legjobb teljesítmény eléréséhez. A Northwave kerékpáros ruhák az innovatív tulajdonságok és a trendi stílus ötvözésével a kerékpársportban új mércét állítanak fel.

Napjainkban pedig már a Northwave termékeiből válogatva bárki tetőtől talpig felöltözhet, köszönhetően annak, hogy a széles kínálatban a cipőtől a napszemüvegig mindent megtalálhatunk.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Méret
Szín
Stopli kompatibilitás
Női specifikus
Szezonalitás
Kantáros
Betétes
Cipő méret
Záródás
Szabás
Nadrágszár hossza
Ujj hossza
Érintőképernyővel használható
Termék státusza