Notubes

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Notubes

A Stan’s NoTubes cég a New York államban található Big Flatsben kezdte meg tevékenységét, céljuk pedig az alapítás óta változatlan maradt: véget vetni a defekteknek. A szabványos felniket és gumikat a tömlő nélküli készletek egyetlen kézmozdulattal alakítják át megbízható, tömlő nélküli gumiabroncs rendszerekké. A Stan’s gumiabroncs-szigetelés, ami külön is megvásárolható, akárcsak a készlet többi része, a szakadásokat akár 6 milliméter hosszúságig azonnal és véglegesen képes lezárni. Tömlő nélküli és átalakított gyári gumikhoz egyaránt használható, és professzionális szigetelést képes biztosítani akár hét hónapig is. A tömítőanyag a speciális fagyálló adaléknak köszönhetően akár -30 ° C-os hőmérsékleten is bátran és biztonságosan alkalmazható.

A készlet különleges előnyének számít, hogy a felhasználó továbbra sem kényszerül lemondani az eddig is használt és már jól bevált abroncs - felni kombinációról. Dacára annak, hogy az utóbbi években a kerékpáros társadalom körében a tömlő nélküli rendszerek egyre népszerűbbnek számítanak, sok bringás nem hajlandó ezeket a (valóban kicsit drágább árfekvésben található) készleteket megvásárolni, így a Stan’s NoTubes készlet számukra megfelelő alternatívát képes kínálni.

A tömlő nélküli rendszer előnyei a legtöbb bringás előtt nem ismeretlenek. Az alacsonyabban elhelyezkedő forgó tömegnek köszönhetően a belső kiiktatásával a kétkerekű nagymértékben mozgékonyabbá válik, ami természetszerűen maga után vonja a gyorsulás és a gördülési ellenállás javulását egyaránt. A tömítőanyag olyan képességgel rendelkezik, hogy a kisebb lyukakat képes legyen befedni, ezáltal növelve a defekt elleni védelmet, a még vékonyabb és könnyebb gumik használatát lehetővé téve. A szerelés és a koncepció egyaránt egyszerű: a kerékpáros szinte egy pillanat alatt képes elvégezni.

A Stan’s NoTubes speciális 24 "26", és 29 " készleteket kínál Cross Country, freeride, és all-mountain felhasználási területeken egyaránt.

2014-ben a Stan’s NoTubes termékek megbízhatóságát az Interbike nagy elismertséget és megbecsültséget jelentő díja garantálja, amit a „Best Brand Value Customer” kategóriában nyertek el.

Stan’s NoTubes igazi és felbecsülhetetlen alternatívát jelent vadászoknak, a gyakorlatias gondolkodású felhasználóknak és mindazok számára, akiknek elsősorban és mindenekfelett a tömlő nélküli gumiabroncsok előnyei számítanak.