Portwest

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Az 1904-ben alapított angol Portwest a világ leggyorsabban növekvő munkaruházati termékeket gyártó vállalata, globális forgalmazói hálózattal és ügyfélszolgálati munkatársakkal a világ több mint 130 országában. A központ South Yorkshire-ben található, és a kezdetek óta családi vállalkozásként működik, jelenleg a Hughes család harmadik generációja irányítja. A Portwest előnye abban rejlik, hogy saját szakértői csapat végzi az innovációs, tervezési és gyártási munkálatokat egyaránt. A cég munkaruhák, biztonsági ruházatok gyártója és forgalmazója. Természetesen az újításaik révén a kerékpársportban is felismerték a benne rejlő lehetőséget, a Portwest láthatósági mellénye felbecsülhetetlen biztonságot nyújt a bringások számára.

A világszerte több mint 4500 embert foglalkoztató Portwestnek világszínvonalú tervezői csapata van, akik a lángálló és láthatósági munkaruházatra, a kéz- és lábvédelemre, az egyéni védőeszközökre és a hordható technológiára szakosodott. A biztonság piacvezetőjeként a legújabb trendeket és innovációkat a Portwest díjnyertes csapata folyamatosan kutatja, amelyek megfelelnek és sokszor meg is haladják az ügyfelek igényeit. A cég többek között lábbeliket, zoknikat, láthatósági mellényeket, kabátokat, kesztyűket, esőkabátokat, nadrágokat, overálokat egyaránt gyárt.

A Portwest 700 oldalas katalógusa 28 nyelven érhető el, és 1350+ biztonsági stílussal rendelkezik, így a Portwest „egyablakos rendszerként” működik a biztonsági követelmények vonatkozásában.

A Portwest négy ultramodern gyárral rendelkezik Bangladesben, Mianmarban és nemrég óta már Etiópiában is, ennek köszönhetően teljes ellenőrzést garantál a kivételes minőség, az átfutási idő és az etikus beszállítás felett. A Portwest hírneve a szigorú végrehajtásban, valamint a stílusra és a részletekre való teljes figyelemnek és átgondoltságnak köszönhető. Az egységes színösszeállítás, a szövetek tulajdonságai, a jó illeszkedés és a versenyképes árak az ügyfelek telje megelégedettségét és elismerést vonta maga után.

Értékesítési irodái 6 globális helyszínen (Egyesült Királyság, Írország Lengyelország, USA, Ausztrália és az Egyesült Arab Emírségek) találhatók, valamint az ügyfélszolgálati munkatársak 130 országban biztosítják, hogy a páratlan ügyfélszolgálat mindig elérhető legyen, bárhol is éljen az ügyfél. Ezen felül a Portwest 6 nemzetközi raktárral rendelkezik (Írország, Egyesült Királyság, Panama, Lengyelország, USA, Melbourne, Egyesült Arab Emírségek), amelyek mindenkor kiváló raktárkészletet garantálnak. A Portwest felépítése tehát a teljes kockázatmentességet jelent egy olyan iparágban, ahol a biztonság kiemelkedően fontos.

A láthatóság és a biztonság a kerékpársport területén is kiemelten fontos. A Portwest magas tudású, professzionális termékei a Berguson kínálatában is megtalálhatók mind a webáruházunkban, mind az óbudai Vihar utcában található szaküzletünkben. A Portwest termékei közül válogatva biztos lehetsz abban, hogy garantált biztonságban pattanhatsz kedvenc kétkerekűd nyergébe.