Pro-User

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A holland Pro-Usernek az alapítása óta kifejezetten kerékpárszállítók, kerékpártartók innovációja és gyártása a fő területe.

Hollandiában a legmagasabb az egy főre jutó kerékpárok száma, így az alapítók könnyen felismertéka nyugat-európai kerékpáros szokásokban rejlő lehetőségeket, a termékeit évtizedek óta fejleszti és tökéletesíti. Emellett a legfontosabb paraméterekre is nagy hangsúlyt fektet. Az alábbiakban erről és a cég termékeinek rövid bemutatásáról lesz szó.

Minőség és biztonság

A feltétel nélküli biztonság a kerékpárok autón kívül való szállítása közben alapvető kritériumnak számít. Ez a megfelelő biztonság csakis előrelátó tervezéssel, rendkívül magas minőségű felhasznált anyagokkal, precíz összeszereléssel és rengeteg teszteléssel biztosítható. A szükséges európai típusbizonyítványokkal természetesen minden Pro-User termék rendelkezik, amelyeket független vizsgáló szervezet, az RDW adott ki.

Praktikum

A család kerékpárjainak szállításakor érthető módon senki sem szeret sokat bajlódni, ezért a cég kerékpártartói számos olyan szabadalmaztatott megoldást kínálnak a felhasználók számára, amelyek nap, mint nap elégedetté teszik a bringásokat.

Elérhető ár

A gyártó a minőség és praktikum mellett mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékeit a szélesebb vásárlói közönség számára is elérhető áron legyen képes kínálni. Ezzel azt segíti elő, hogy ne csak a tehetősebb rétegek kiváltsága legyen a biztonságos és praktikus kerékpárszállítás, hanem minden bringás számára. Ennek elérésének érdekében a teljes termékpaletta úgy épül fel, hogy különféle felszereltségi szinteken kaphatók a különböző termékek, megadva ezzel a lehetőséget vásárlóinknak, hogy mindenki a számára minden tekintetben a legmegfelelőbb modellt választhassa.

A legfontosabb Pro-User terméktípusok

Ledönthető tartók

Ennek használatával az autója csomagtere akkor is elérhető marad, amikor a család kerékpárjait szállítja. Minden vonóhorogra szerelhető termékünk egy mozdulattal – akár 4 db kerékpárral együtt – ledönthető, így szabadon hozzáférhet autója csomagteréhez, ennek köszönhetően sem a kerékpárokat, sem a tartót nem kell lepakolni.

Gyorsrögzítő rendszer

A felszerelés nem igényel több embert és egy egész szerszámosládát. A szabadalmaztatott gyorsrögzítő rendszerrel szinte mindegyik Pro-User vonóhorogra szerelhető termék rendelkezik, amelynek segítségével könnyedén és pontosan rögzíthető egyetlen mozdulattal, valamint a tartó autója vonóhorgára rázárható.

Összecsukható modellek

A Diamant termékcsalád nem foglal több helyet egy kis koffernél, mivel néhány mozdulattal összehajtogatható. Könnyen és helytakarékosan tárolható a mellékelt táskába belehelyezve akár otthon, de szállítható az autóban is, amikor éppen nincs rá szükség. Ebbe a kategóriába tartozik még a Briljant, Cross és Easy Bike modellek is.

Stabil, zárható vázrögzítés

Sok tartó állítható és kulccsal zárható vázrögzítőkkel van ellátva, ezáltal a kerékpárok megfelelően és biztonságosan rögzíthetők. Szinte bármilyen kerékpárvázzal kompatibilisek, köszönhetően a speciális befogó kialakításnak. A zárható rögzítő karok többféle méretben utólag is megvásárolhatók, így meglévő tartója is kiegészíthetővé válik.

Hátsó lámpák 5 fukcióval

A hátulra szerelhető kerékpárszállítók a világítás az egyik legfontosabb része, hiszen az autója saját lámpáit a kerékpárok kitakarják. Az előírásoknak megfelelő világítással minden Pro-User vonóhorogra szerelhető tartó fel van szerelve. Legtöbbjük egy stílusos 5 funkciós lámpával van ellátva, amelyben ködlámpa és tolatólámpa is található.

Kombinált 7/13 pólusú csatlakozó

Az összes Pro-User kerékpártartó univerzális, 7/13 pólusú világítás csatlakozóval van felszerelve, mivel különféle csatlakozókkal felszerelt vonóhorgok vannak forgalomban. Magyarországon leggyakrabban a 7 pólusú csatlakozókkal lehet találkozni, de sok autó gyári csatlakozója 13 pólusú. A kombinált csatlakozó segítségével egyrészt egy drága adapter megvásárlását is megspórolja, másrészt pedig a tartó a család különböző járművein akkor is gond nélkül használható, ha azok eltérő csatlakozókkal vannak felszerelve.

Beépített szorítópántokkal továbbfejlesztett kerékrögzítők

Stabil kerékrögzítőkkel szinte minden kerékpártartó fel van szerelve, amelyek típustól függően acélból, alumíniumból, illetve műanyagból készülnek. Segítségükkel a kerékpár pedálját semmilyen terhelés nem éri, a rögzítő talpak beépített szorítópántokkal is felszereltek, a még biztonságosabb szállítást garantálva ezzel a módszerrel.

A Pro-User széles termékválasztéka a Berguson kínálatában is megtalálható, böngéssz az otthonról a webáruházunkban, vagy keresd fel személyesen az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket. Biztos lehetsz benne, hogy garantált minőséggel és maximális tudással kialakított termékekkel fogsz találkozni annak érdekében, hogy a kerékpáod minden körülmények között biztonságosan tudd szállítani.