Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Respro

2termék12
2termék12

A céget 1922-ben Velvárt Nándor, a kor egyik legismertebb magyar kerékpárversenyzője alapította. A cég által gyártott verseny- és közhasználatra tervezett és gyártott biciklik már az 1936-os Brüsszeli Világkiállításon díjat nyertek.

A II. Világháborút követő államosítás következtében a cég lehetőségei is beszűkültek, de a hazai élversenyzők számára továbbra is gyártottak versenykerékpár vázakat.

1992 óta a működésüket társas vállalkozásként folytatva igyekeznek megfelelni a kor szellemének és a vásárlói igényeket mindinkább kielégíteni a legmagasabb színvonalon.

A kilencvenes évek végére mindinkább egyértelművé vált, hogy a városok fejlődése, ezzel párhuzamosan az egyre több gépjármű megjelenése Magyarországon is együtt jár a légszennyezettség növekedésével. Ezért mintegy 10 éve a kiváló minőségű angol gyártmányú Respro légszűrő maszkokat kezdtük el forgalmazni először a kerékpárosok és egyéb sportot űzők számára.

A hazánkban évek óta hajtogatott, de sajnálatos módon még mindig megoldatlan problémának számító magas pollenkoncentráció és az allergiás megbetegedések számának elszaporodásával kiszélesítettük a palettánkat a kimondottan allergiás tünetek megelőzésére kifejlesztett Allergy maszkokkal.

A Respro cég termékei a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Amennyiben megbízható minőséget keresel, nézz szét a webáruházunkban, vagy látogass el az Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkbe, ahol szakértő kollégáink mindenben a segítségedre lesznek, akár meghatározott céllal, akár csak homályos elképzelésekkel érkezz is hozzánk.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Méret
Szezonalitás
Termék státusza