Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Ritchey

23termék123
23termék123

Ritchey

A Ritchey Design-t a legendás Tom Ritchey alapította 1974-ben, a hegyikerékpározás egyik atyja, akit 1988-ban beiktattak a Mountain Bike Hall Of Fame-be.

A hegyikerékpározással az elsők közt kezdett foglalkozni, és a használt alkatrészek tökéletesítésében rengeteg lehetőséget látott. Céljai között nem nagy üzleti tervek szerepeltek, hiszen abban az időben sok MTB alkatrész még nem is létezett, és a meglévőek is komoly fejlesztéseket igényeltek, így a könnyebb, erősebb, jobb összetevők gyártásában látta meg a lehetőséget.

Az egykor országos szinten versenyző Tom Ritchey már fiatalkorában is minél könnyebb kerékpárokat tervezett és épített, viszont ez ne is menjen a teljesítményük rovására. Vázakat is épített, de később a figyelme főleg az alkatrészek felé fordult. A Ritchey Design mind a mai napig is főleg az alkatrészek gyártásában képviselteti magát. Többek közt kormányrendszereket, karbon kerekeket, nyergeket, gumikat, és villákat gyárt, ezek mellett pedig a bőrönd méretűre szerelhető, de teljes funkciójú országúti és cross vázakat is Break Away néven.

Alkatrészeket a cég országúti és MTB kerékpárokra is kínál. 2003-ban a kanadai központú Senoros-t vásárolta meg, ezáltal a downhill, az all mountain, és a freeride termékek piacára is sikeresen betört.

A Ritchey Design termékei természetesen a Berguson kínálatából sem hiányozhatnak. Amennyiben minden szempontból professzionális alkatrészeket keres kerékpárjához, böngésszen cégünk webáruházában, vagy látogassa meg az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket. Biztos lehet benne, hogy sikerül megtalálnia az egyéni ízlésének, kerékpározási szokásainak, a felhasználási területnek leginkább alkalmas nagy tudású, magas minőségű terméket.

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
5 790 Ft - 46 990 Ft
Alkategória
Gyártó
Szín
Kerékméret
Stopli kompatibilitás
Nyeregpálca anyaga
Nyereg szélessége (mm)
132 - 145
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Befogó átmérője
Kormány szélessége (mm)
400 - 740
Reach (mm)
73 - 83
Nyeregcső hossza (mm)
350 - 400
Nyeregcső átmérő (mm)
Kialakítás
Feladat szerint
Kulacstartó anyaga