Rixen Kaul

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Rixen & Kaul céget két lelkes kerékpáros alapította 1988-ban, és a Solingenben található székhellyel már a második generációban családi vállalkozásként működik folyamatosan. Amikor a cég megalakult, az első sikereit a professzionális csavarhúzóknak köszönhette, amelyek az eltelt évek alatt is változatlanul népszerűnek számítanak a hobbi kerékpárosok körében. A cég a funkcionalitás, az egyértelmű kialakítás és a tartósság kombinációjával testesíti meg azokat alapértékeket, amelyeken minden Rixen & Kaul termék alapul napjainkban is.

A fiatal társaság a létezésének első évében a jelenlegi irányt a KLICKfix kormánykar adapterrel alapozta meg. A laza és nehézkes hevederek helyett egy szilárd és könnyen használható adaptert kínáltak a kerékpárzsákok rögzítéséhez, amelyekhez a táskát egyetlen mozdulattal lehet a helyére kattintani. Ebből az első termékből az évek folyamán a kínálat a gyorskioldó adapterek egész családjává bővült, amely révén a kiegészítők széles választéka, a kosaraktól a táskákon át a mobiltelefon-tartókig termékek egész sora nőtte ki magát. A kerékpárhoz könnyedén rögzíthetők, és egyetlen gombnyomással ismét eltávolíthatók. A Rixen & Kaul más ismert gyártók kiegészítőinek egyedülálló választékával a KLICKfix a mai napig a legelterjedtebb kerékpár-rögzítő rendszernek számít.

A Rixen & Kaul cég kiváló minőségű kerékpár-kiegészítőket kínál mindazok számára, akik gyönyörű tájakon szeretnek kerékpározni, és minden felszerelésüket könnyedén, biztonságosan és gyorsan felszerelhető kerékpárzsákokban kívánják szállítani. A gyártó termékskálája tartalmaz első- és hátsó kosarat, kormánykart, illetve kényelmes hátizsákot egyaránt. Ezenkívül a Rixen & Kaul a kerékpár-kiegészítőkhöz szerelőkészleteket és tartóelemeket kínál az első és a hátsó kerékpárkosarakhoz, hogy tökéletes illeszkedést tudjanak biztosítani a felhasználó számára.

Rixen & Kaul kerékpáros kiegészítői, könnyű kiegészítői és könnyűfém kerékpáros kosarai alapvető fontosságúvá váltak minden kerékpáros számára. Napjainkra már a Rixen & Kaul KLICKfix sorozata különféle kerékpár-kiegészítőket tartalmaz, amelyek jelentős előnyöket biztosít a kerékpárosok számára. Ezek a termékek teszik lehetővé például, hogy az első kerékpárkosarat egész évben használni tudja. A speciális gyártási folyamatnak köszönhetően a Rixen & Kaul ötvözött kerékpárkosarát valóban könnyű méret jellemzi. Segít nehéz rakományokat is biztonságosan szállítani, ezáltal a kerékpárral például komplett bevásárló körútra is indulhat. A KLICKfix hátizsákok ugyanolyan jók és funkcionálisak, emellett pedig sok praktikus zsebbel és funkcióval rendelkeznek.

A cég összes terméke „Made in Germany”, vagyis a fejlesztés és a gyártás egyaránt Németországban történik.

A Rixen & Kaul professzionális és magas tudású termékei mind a Berguson webáruházában, mind az Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkben megtalálhatók. Amennyiben a cég termékeit választod, biztos lehetsz benne, hogy kedvenc bicajod minden egyes alkatrésze garantáltan magas tudással és maximális funkcionalitással fog rendelkezik.