Rock Machine

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Rock Machine egy holland kerékpárgyártó, amely már 21 éve foglalkozik kerékpárokkal. Az eltelt idő alatt a piacon az egyik legdinamikusabban fejlődő gyártóvá. Évről évre új modellekkel, és újragondolt felépítéssel és dizájnal jelentkeznek a vásárlók nagy megelégedettségétől övezve A palettájukat a sportolni vágyó fiatalok igényeihez igazítják, vagyis a fő profiljuknak  a mountainbike-ok és a cross kategóriás bringák jelentik. Mindezek mellett még remek túrakerékpárokkal is rendelkeznek, és napjainkra már a kínálatban fejlett technológiájú Pedelec-ek is helyet kaptak.

1994 – A Rock Machine-t megalapítása.

1998 – Egy Downhill típusú modell, az Adrenaline megtervezése, amivel a gyár csapata Downhill Világkupasorozat rendszeres résztvevőjévé válik.

1998 – Megkezdődik a kerékpárok exportálása. Az első darabok Lettországban kerülnek értékesítésre. A Rock Machine kerékpárjainak a versenyzés mellett az exportálás is hatalmas sikert hozott.

1999 – a Downhill Világkupán az Adrenaline 7000-es modell nyergében Michal Maroši érmet szerez.

2000 – A Rock Machine kerékpárokat számos európai piacon mutatják be.

2001 – Rock Machine a cseh DH Kupa fő támogatójává válik.

2002 – A cég bringái meghódítják az amerikai piacot, ezáltal a későbbi fejlesztéseket már az amerikai trendek befolyásolják.

2004 – Adam Vágner megnyeri a cseh DH Kupát.

2006 – Adam Vágner Cseh Bajnok.

2008 – A németországi BIKE magazin tesztjét a Blizzard modell nyeri meg, ahol a kifejezetten ajánlott minősítést kapja.

2009 – A márkának a BIKE FUN International az új tulajdonosa. A BFI megjelenése rendkívüli módon befolyásolta a jövőt gyártási, logisztikai tapasztalataival, továbbá magas szintű gyáregységeivel, ami hűen tükröződik az új modelleken.

2010 – A profi bringásokkal és dizájnerekkel való együttműködés tovább folytatódik, és a cég partneri kapcsolatokat épít a márka karakteréhez passzoló kerékpáros parkokkal.

27,5 és 29" modellek

A nagyobb 27,5" és 29"-os kerék vált új ipari standardé. Minkét méret a nagy kerekek előnyeivel rendelkezik. Az akadályokon könnyebben átgördülés, stabilabb úttartás, magasabb stabilitás és lendület jellemzi.

27,5" típusok

A legtöbb enduro és cross country kerékpárosnak olyan extrém játékos bringára van szüksége, amelyet könnyű irányítani és emellett a terep és sebesség változásáról is gyors visszajelzéseket képes adni. Erre kiváló megoldással szolgálnak a 27,5-es Rock Machine modellek. Sikerült megtalálni a megfelelő egyensúlyt a nagy kerék, az agresszív kezelés és agilitás között a hosszú fejlesztés során.

29" verziók

A 29-es kerék egyszerre képes kínálni a komfortos és könnyed bicajozást. Ideális választás bárki számára aki gyorsan szeret közlekedni terepen és totális kontrolt kíván gyakorolni a kerékpárja felett akár hegynek felfelé, sík úton, vagy lefelé vigye az útja a biciklije nyergében.

Hölgyspecifikus design

A női kerékpároknak a tipikusan férfiaknak szánt modellektől különbözniük kell az eltérő testarányok és az ergonómiai igények miatt. Ez azonban nem csak a vázak színében és matricázásban merül ki. A Rock Machinenál tudják a megoldást és kínosan ügyelnek a női MTB-ok fejlesztésére. Fontos kritériumnak számít a biztonság, a komfort, a könnyű kezelhetőség, illetve az alkalmas geometria.

A Rock Machine igencsak széles termékválasztékkal rendelkezik, amelyek természetesen a Berguson kínálatában is megtalálhatók, mind a webáruházunkban, mind az Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkben, ahol szakértő munkatársaink állnak az érdeklődők rendelkezésére, és igyekeznek minden, a válogatás közben felmerülő kérdésre választ adni, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb terméket meg tudja találni és annak hosszú időn át elégedett tulajdonosa legyen.