Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Rock Shox

1termék11
1termék11

Rock Shox

A RockShox alapítása Steve Simons és Paul Turner nevéhez fűződik. Paul motorkerékpár-versenyzéssel is foglalkozott, a Honda csapatának is dolgozott, és emellett még kerékpározott is. Mialatt a szenvedélyének hódolt, rájött, hogy egy teleszkópokkal ellátott motorkerékpár sokkal jobban irányítható a merevvillás kerékpárokkal szemben. Így született meg az első teleszkópos kerékpár villa 1989-ben.

Ned Overend 1990-ben a Cross Country világbajnokságot egy teleszkópos villával felszerelt kerékpárral nyerte meg, ezáltal a cég elismertsége és népszerűsége az egekbe szökött, és nő megállíthatatlanul azóta is.

A RockShox 1994 szeptemberében dobta piacra forradalminak számító olajpatronos csillapítás-technológia felhasználásával a Judy XC és Judy SL villákat, melyek azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek a kétkerekűek szerelmeseinek körében. RockShox az idők folyamán világvezető céggé vált a felsőkategóriás kerékpár-lengéscsillapító rendszerek terén a design, a gyártás és az eladás területén egyaránt. Boxxer, Deluxe, Indy, Jett, Judy, Mag, Quadra, Ruby és SID elnevezésű termékeikkel 1998-ra a piacon már 10 saját elsőteleszkóppal és 3 hátsó taggal képviseltette magát.

2002-ben a Sram tulajdonába került a RockShox, amely a világ első teleszkópos villáját alkotta meg. MTB és aszfaltra kifejlesztett kerékpárokhoz lockout távvezérlőket, rugós, és levegős első és hátsó teleszkópokat, illetve karbantartási kellékeket egyaránt gyárt.

A RockShox széles termékválasztékkal rendelkező cég, így természetesen a Berguson kínálatában is megtalálhatóak a webáruházunkban, és az óbudai Vihar utcában működő szaküzletünket egyaránt, ahol szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése is merülne fel a válogatás és a felhasználási területhez leginkább megfelelő termék kiválasztása alatt.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Termék státusza