Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Rodi

17termék117
17termék117

A portugál Rodi céget 1976-ban alapították és a sokoldalú, kiváló minőségű, nagy teljesítményű kerékpár felnik és gumik gyártására specializálódott. A Rodi a fennállása óta eltelt évek folyamán a kerekek és felnik minőségének további fejlesztésén és a funkcionalitásuk növelésén dolgozik folyamatosan. A 80-as években kifejlesztett a cég alumíniumból készült kerekeket és felniket is, amelyek rendkívüli népszerűségnek örvendenek a kerékpárosok körében változatlanul.

A cég alapelve, hogy a minden kerékpárhoz a legjobb felnivel tudjon szolgálni.

A Rodi termékek nagyon sokfélék lehetnek, ilyenek például a jól ismert üreges technológiával készült, rendkívül könnyű alumíniumból készült felnik. Emellett freestyle felhasználásra is kínál a Rodi változatos felniket, amelyek közül néhány a letisztult designjának köszönhetően igazi különlegességnek számít. Versenyzők számára is kifejlesztett különleges felniket, amelyek a szükséges lendületet és sebességet képesek biztosítani. A Rodi felnik tartós és szórakoztató élményt nyújtanak, köszönhetően a remek stabilitásuknak.

A Rodi termékeinek széles választékával természetesen a Berguson kínálatában is találkozhatsz, akár a webáruházunk böngészése közben, vagy felkeresve az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, ahol szakértő munkatársaink szívesen állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed is merülne fel a válogatás és a leginkább megfelelő kerékpár felnik és/vagy gumi kiválasztása közben.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Tengely kapcsolat
Agyrögzítés típusa
Helyzet
Lyukszám
Kerékméret
Felni szélessége (mm)
15 - 21
Termék státusza