Rogelli

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

1981-ben, Hollandiában, Singelstraat, Sint Willebrord-ban, a korábbi kerékpáros, Rini Wagtmans otthonában, egy egész kicsi hálószobában jött létre a GOWA B.V. Az alapító háromszoros Tour de France szakaszgyőztes, sárga trikó tulajdonos, összetettben ötödik és hatodik helyezett. Pályafutását a Moszkvai Olimpiai Játékok után, a Holland Királyi Kerékpáros Unio edzőjeként fejezte be, és sportszerek saját nagykereskedelmébe vágott vágott bele akkori üzlettársával.

A hálószoba, amely egyben irodaként is funkcionált, rövid idő alatt kicsinek bizonyult. Ezzel párhuzamosan a garázsban már az atlétikai és kerékpáros termékek készletei sem fértek már el, ezért új telephely után kellett nézniük. Ezért a cég átköltözött Brabant nyugati részéről az ország belsejébe. Wagtmans az újdonságokban rögtön meglátta a lehetőséget, és egyben az innovációhoz is remek érzéke volt. Miután a pályafutása során korábban rengeteg, izzadságtól átázott, és emiatt ólomnehézzé vált ruházatot viselt, könnyen rájött, hogy az Olaszországban kifejlesztett új technikák, alapanyagok a sportszeriparban is remekül hasznosíthatók. Innentől a szponzorok neveit sem kellett a mezekre rávarrni, ugyanis az új technológiának köszönhetően egyszerűen meg lehetett jelentetni azokat a mez anyagán, sőt, ezt a eljárást már a polyester anyagokon is lehetett használni. Ez forradalmi újítás egyúttal a pamut és acryl használatának végét is jelentette. Hollandiában a Gowa cég volt az első, aminek ezt a technológiát sikerült használnia. A teljes folyamatot Wagtmans személyesen felügyelte: a gyár első öltésétől egészen a fogyasztóig való hosszú úton figyelemmel kísérte a termékek útját. Az újításokkal a Nieuwe Revue „Randonneurs” eseményen mutatkozott be, 1983-84-ben pedig hatalmas sikerrel olyan áruházakban jelentek meg, mint a Kwantum Sport, a Maxis és a Makro.

A Gowa B.V. hírnevét ez azonnal megalapozta. Hollandiai sportcsapatokkal kötötték sorra kötötték a szerződéseket, és további 18 első-osztályú csapat, köztük a Feyenoord, a PSV, illetve a Holland Nemzeti Válogatott használta Wagtmans termékeit.

GOWA Promotions néven nem sokkal később új leányvállalatot alapítottak, és a Rogelli kerékpáros márka is ebben az időben kezdte meg világhódító útját. Az ekkorra világszerte ismertté vált Wagtmans név erős márkává vált, 1996-tól már az alapító fiával, Marijn-nal az élen.

Marijn Wagtmans új, friss ötleteket pumpált a cégbe, és GOWA Sportswear néven tovább is bővítve azokat, és világszínvonalú exportvállalattá téve a családi vállalkozást. A cég a „Perfection for Action” szlogen jegyében napjainkban kerékpáros-, labdarúgó-, szabadidő-, illetve alsóruházati korcsolyatermékeket gyárt és forgalmaz Európa szinte minden országában. A Rogelli a sport- és szabadidő ruházatainak köszönhetően az említett termékek mellett a klubcsapatok megbízható beszállítójaként is ismertté vált.

Marijn Wagtmans cégvezető így vall magyarázza sikerüket és elismertségüket: „ár/érték arányunk piacunkon a legjobb. A vásárló ezen az áron ennél jobb minőséget sehol sem talál!”

A Rogelli termékei megkerülhetetlenek a kerékpársport területén, ezáltal természetesen a Berguson kínálatában is képviseltetik magukat. Böngéssze akár a webáruházunkat, vagy keresse fel személyesen az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, ahol szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése is merülne fel a vásárlás és a megfelelő termék kiválasztása során, hogy azután a döntését egy pillanatra se bánja meg a használat közben.