Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Rudy Project

35termék135
35termék135

Rudy Project

Az olaszországi Treviso-ban a Rudy Project-et Rudy Barbazza 1985-ben alapította, azzal a szilárd elhatározással, hogy termékeivel a sportolók teljesítményét világszerte javítsa.

A sportoptikai szektorban a cég napjainkra Európa egyik vezető vállalatává vált, amelyet mind a mai napig Barbazza irányít, az ügyvezető- és marketingigazgató szerepkört pedig Christiano és Simone, a fiai töltik be.

A Rudy Project a trevisoi központban készült nemzetközi tervek alapján az USA-ban is létrehozott egy központot, amelynek köszönhetően a nemzetközi piacokon is megszilárdult a márka jelenléte. A cég termékei napjainkban már 50 országban érhetőek el, emellett Dél-Kelet Ázsiában is nagy népszerűségnek örvendenek.

Kezdetben főleg sportolók számára készültek a Rudy Project termékei., amelyek megjelenésüknek, jó vizuális kivitelüknek köszönhetően hamar népszerűvé váltak. A cég szemüvegeit és bukósisakjait olimpikonok is szívesen viselik. A Rudy Project világszerte több ezer sportolót támogat, köztük a kerékpárversenyzés kiemelkedő alakjait. Magyar támogatottjaik között szerepel Erdélyi Eszter MTB versenyzőnk, valamint Kuttor Csaba és Kis Gyula és triatlonisták, emellett a BVSC országúti kerékpáros szakosztálya is.

A Rudy Project termékeinek széles választéka természetesen a Berguson kínálatában is megtalálható a webáruházunk kínálatában, illetve az óbudai Vihar utcában található szaküzletünkben egyaránt. Szakértő munkatársaink segítenek a választás és a vásárlás során, bármilyen kérdés is merüljön fel felhasználási területnek és az egyéni ízlésének leginkább megfelelő termék kiválasztása közben.

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
17 900 Ft - 65 900 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
Termék státusza