Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Ryde

5termék15
5termék15

1908-ban a híres Van Schothorst gyár alapjain felépített Ryde az eltelt évek során a biztonság és a csúcsminőségű termékek szinonimájává vált. A Ryde kerékgyártóként indult Barneveldben, később Boxmeerbe majd Venraybe költözött egy modern épületbe.

A Ryde a kezdetektől fogva a felnik gyártására összpontosított, és az 1950-es évek óta ez a terület jelenti a vállalat fő profilját. Az évek során a Ryde mindig is együttműködött a legnagyobb kerékpár- és kerékgyártókkal. Ennek eredményeként egyedülálló és kiemelkedő tapasztalatokat halmozott fel, és minden szegmensben képes a legmagasabb minőségi felni előállítására, az egyszerűbb modellektől egészen a legkifinomultabb megoldásokig.

A Ryde az alapítása óta a minőség, a biztonság, a megbízhatóság, illetve a termékek fejlesztésének és tökéletesítésének folyamatos elkötelezettségének szinonimájaként vált ismertté. A döntéseiket az ügyfeleik visszajelzései alapján hozzák meg, amelyek döntően befolyásolják egy-egy fejlesztés, egy új modell irányvonalát. Igyekeznek folyamatosan olyan megoldásokkal előállni, amelyek a kerékpározást még vonzóbbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik. Magasan képzett és elkötelezett mérnökeikkel együtt keresik az új lehetőségeket az innováció területén, ezáltal újabb és újabb piacokat nyithatnak meg.

Az emberiség történetének egyik legfontosabb találmánya a kerék. Nagyon alapvető, egyszerű forma, ám óriási hatással volt az emberiség fejlődésre. Nem az állítják, hogy újra feltalálták a kereket, „mindössze” csak a folyamatos újításokkal egyre tökéletesebbé kívánják tenni azt.

Az új termékek fejlesztése a professzionális csapatokkal való folyamatos együttműködésen, illetve a vásárlók visszajelzésein alapul.

A Ryde-nak saját gyártóüzeme van Hollandiában és Magyarországon is, emellett malajziai és kínai gyáraikban is folyik a termelés. Ez elősegíti a reakcióképesség javítását a termékellátás szempontjából, valamint a helyi termékigények és specifikációk jobb megértését. Az összes Ryde gyár ugyanazon szabvány szerint működik, a legmagasabb alumíniumminőséggel. Minden létesítmény saját specialitással rendelkezik.

A Ryde termékeinek széles választéka természetesen a Berguson kínálatából sem hiányozhat, ismerkedj meg velük akár a webáruházunk böngészése közben, vagy az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket személyesen felkeresve, ahol szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed is merülne fel a válogatás és az igényeidnek leginkább megfelelő termék kiválasztása közben.

Szűrés
Ár
 (Ft)
7 190 Ft - 7 990 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
K
Termék státusza