Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

SAPIM

5termék15
Hűségponttal is
megvásárolható
Sapim rövid küllőanya betekerő
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
13 990 Ft 
Online ár: 12 591 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Sapim hexagonal küllőkulcs
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
14 990 Ft 
Online ár: 13 491 Ft
5termék15

SAPIM

 

A Sapim egy neves kerékpáros felszerelési vállalat, amely a kerékpárokhoz kiváló minőségű küllőket és küllőbilincseket gyárt. A Sapim küllői kiváló minőségű anyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzési folyamatokon mennek keresztül annak érdekében, hogy garantálják a tartósságot, a megbízhatóságot és a kiváló teljesítményt.

A Sapim küllők különféle típusokban érhetők el, beleértve a hagyományos, butted (vékonyított), és a kettős (dupla) butted küllőket is. Ezek a küllők különféle kerékpározási stílusokhoz és felhasználási célokhoz igazíthatók, és kiváló választást kínálnak mind hobbi, mind profi kerékpárosoknak.

A Sapim folyamatosan fejleszti és innoválja termékeit annak érdekében, hogy lépést tartsanak az iparág legújabb fejlesztéseivel és igényeivel. Ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan küllőket kínáljanak, amelyek megfelelnek a kerékpárosok igényeinek és elvárásainak, és biztosítják a kerékpárok kiváló teljesítményét és megbízhatóságát.

Akik Sapim küllőket választanak, azok olyan márkát választanak, amelyet a minőség, a tartósság és a teljesítmény jellemzik, így biztosak lehetnek abban, hogy kerékpárjukkal a legjobb alkatrészeket választják.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Feladat szerint
Termék státusza