Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Schwalbe

 

Schwalbe

1922-ben alapították a családi vállalkozásként működő Bohle céget, ami a Schwalbe név mögött áll, jelenleg a harmadik generációval az élen. Indonéziában történik az abroncsok termelése, partnerségben a koreai Hung-A gumigyárral, a központ pedig Németországban található.

A Schwalbe jelentése fecske, amely a szerencse jelképe Koreában, a cég számára pedig azt jelképezi, hogy a személyes helyváltoztatásnak egy csodálatos formája a kerékpározás. Egyszerre gyors, könnyű, természet közeli, és nem utolsósorban barátságos.

Az USA-tól Ausztrálián és Japánon át Dél-Afrikáig a világon mindenhol megtalálhatóak a Schwalbe kerékpárgumijai, ráadásul Európában piacvezető a márkának számít a kerékpársport szerelmeseinek körében.

Ennek oka részben a gumigyártás iránti fanatizmus. A Schwalbe maximálisan a kerékpárgumikra koncentrál, emellett évek óta kerekes székekhez is gyártanak már gumit. A titok másik része pedig abban rejlik, hogy a gyártó gumijai csak és kizárólag szaküzletekben kaphatók. A cég álláspontja szerint a megfelelő gumi kiválasztásához nyújtott segítség és a precíz kiszolgálás alapszükséglet, ezt a két tényezőt pedig csak a szaküzletek tudják garantálnii.

A Puncture Protection defektvédelem számít a gyár termékeinek egyik erősségének, amely az alapmodelleknél egy átszúrás elleni gumibetétet (ez akár egy rajzszöggel is megbirkózik), a komolyabb modellek esetében pedig a gumi szerkezetében található speciális, könnyű és vékony, ugyanakkor átszúrhatatlan betétet jelent. Mielőtt a boltok polcaira kerülne, a márka minden belsőgumija 24 órás nyomástartási vizsgálaton esik át.

A Schwalbe termékei természetesen a Berguson kínálatában is megtalálhatók, akár a webáruházunk böngészése közben, vagy az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket felkeresve, ahol szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése is merülne fel a válogatás és a leginkább megfelelő termék kiválasztása közben.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
E-bike tanúsítvány
Kerékméret
Gumi szélessége (mm)
23 - 120
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Szelephossz
Szeleptípus
Termék státusza