Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Selle Royal

2termék12
2termék12

A Selle Royalt 1956-ban alapították Olaszországban, és egyből kerékpár nyergekre szakosodott, fennállása alatt elismert gyártóvá vált a kerékpáros társadalom körében szerte a világon. Az olasz kerékpár nyereggyártó által kínált széles választékban mind a profik, mind az amatőr kerékpárosok megtalálják a felhasználási terület és az egyéni ízlések, elvárások függvényében a nekik leginkább alkalmasabb terméket, amelyet egyaránt jellemez a magas színvonalú tervezés és kivitelezés. A gyártás során a Selle Royal kiváló minőségű anyagokat, technológiát és tudományos eredményeket alkalmaz, ennek köszönhetően mind az amatőr, mind a hivatásos kerékpárosok szinte minden helyzetben ideális ülőhelyet élvezhetnek.

Akár városi, országúti, vagy hegyi kerékpárról legyen is szó, a különböző sportolási követelményekhez a Selle Royal megfelelő nyergeket kínál. Mivel a nyeregben az egyes kerékpárosok különbözőképpen ülnek, ezért az ülést is egyedien terhelik, emiatt a nyergeit a Selle Royal négy különböző kategóriába sorolta, ezek a nyugodt a sport, a mérsékelt és az atlétikai. A kerékpáros és a nyereg érintkezési pontjait a gyártó mindegyik verzióban figyelembe veszi. Az eredmény kényelmes és/vagy sportos helyzet, vagyis az üléshelyzet és a gerincszög ideálisan össze van hangolva.

A Selle Royal ezenkívül kerékpár nyeregtáskákat is tervez és gyárt, amelyek egy klip rendszerrel közvetlenül a kerékpáros nyereg alá rögzíthetők. Sportos, stílusos és funkcionális nyeregtáskái további tároló helyet kínálnak a tartalék belsők, szerszámok, és egyéb apró tárgyak számára, amire a kerékpárosnak az útja során csak szüksége lehet.

A Selle Royal termékei a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Amennyiben megbízható minőséget keresel, nézz szét a webáruházunkban, vagy látogass el az Óbudára, a Vihar utcában található szaküzletünkbe, ahol szakértő kollégáink mindenben a segítségedre lesznek, akár meghatározott céllal, akár csak homályos elképzelésekkel érkezel.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Női specifikus
Nyeregpálca anyaga
Nyereg szélessége (mm)
155 - 199
Termék státusza