Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Shimano

Hűségponttal is
megvásárolható
Shimano RD-M370 váltógörgő
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
2 190 Ft 
Online ár: 2 015 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Shimano RD-M430 váltógörgő
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron
Raktáron
2 190 Ft 
Online ár: 2 015 Ft
 

Shimano

A Shimano-t Shozaburo Shimano 1921-ben, és az első időkben még csak kerékpár szabadonfutók gyártásával foglalkozott, napjainkra azonban a teljes kerékpárpiac 50%-át lefedő és birtokló óriásvállalattá fejlődött. Kerekeket, pedálokat, hajtás- és fékrendszereket gyárt hegyi, országúti, és hibrid kerékpárokba, mindezt a felhasználási terület által megkívánt, rendezett készletek formájában. Kínálatukban kifejezetten kezdő és hobbikerékpárosok számára készült alkatrészek egyaránt találhatók, illetve nagy hangsúlyt fektetnek a versenyek élmezőnyét kiszolgáló rendszerekre is.

A cég nemcsak a kerékpáros területre koncentrál, horgász felszereléseket és snowboard alkatrészeket szintén a széles árukínálatuk részét képezik.

Az újítások tekintetében olyan kerékpár történelmi mérföldkövek köthetőek a cég nevéhez, mint a a középrésszel egybeintegrált hajtómű, a pozícionált váltás (egy kattintás = egy fokozat), vagy a patentpedál (SPD). A hegyikerékpárok evolúciójának fontos állomása, a Deore XT (az első kifejezetten MTB szett) is a Shimanóhoz köthető még egyebek mellett, amely 1982-ben jelent meg a piacon.

A Shimano márkanév egyet jelent az elérhető ár és a magas minőség kombinációjával. A Suntourral, a kezdeti ellenfelével szemben napjainkra jelentős előnyt szerzett, és piaci pozícióját is sikerült megtartania amerikai Sram előretörése mellett jelenleg is.

Ahogyan a cég mottója is fogalmaz: „Küldetés: A természet, és a minket körülvevő világ élvezete által elősegíteni az egészséget és boldogságot.”

A Shimano termékeit megtalálja a Berguson webáruházában, illetve az óbudai Vihar utcai szaküzletünkben egyaránt. Szakértő kollégáink minden felmerülő kérdésére igyekeznek válaszolni, hogy egy nagy tudású, minden szempontból professzionális termék megelégedett tulajdonosává váljon a cég termékeinek használatával.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Fogszám
Fokozatszám
Lánctányérok száma
Tengely kapcsolat
Agyrögzítés típusa
Hajtókar hossz
Helyzet
Tengely hossz
Középcsapágyház
Rögzítés módja
Lyukszám
Papucstávolság (mm)
Kanálhossz
Bilincs átmérője
Szín
Kerékméret
Stopli kompatibilitás
Női specifikus
Húzás iránya
Kompatibilis váltó
Féktárcsa rögzítése
Kompatibilis fék
Fékbetét anyaga
Fék típusa
Féktárcsa átmérője
Dugattyúk száma
Szezonalitás
Cipő méret
Záródás
Feladat szerint