Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Sigma

33termék133
Hűségponttal is
megvásárolható
Sigma GPS mount tartókonzol 00463
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
4 990 Ft 
Online ár: 4 491 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Sigma 00161 STS sebesség jeladó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
11 490 Ft 
Online ár: 10 341 Ft
33termék133

Sigma

A német Sigma márkanév elsősorban a kerékpáros óráiról ismeretes. A cég kínálatában sebességmérő computereket és pulzusmérőket egyaránt találunk, emellett kerékpáros lámpákkal és világításrendszerekkel is foglalkoznak. A piacra 1982-ben törtek be az első kerékpáros km órájukkal, ami méretben, külcsínben és tudásban ugyan jócskán elmaradt a mai kisebb, praktikusabb és tudásban jóval többet nyújtó termékeiktől, mégis a kornak megfelelően egyesíteni tudta az akkori szokványos tachométerek előnyeit és a pontos adatrögzítést.

A kerékpár az évek folyamán a sima közlekedési járműtől eljutott odáig, hogy egyszerre lett sporteszköz és örömforrás is. Természetesen számtalan változáson ment keresztül az igények, a felszerelések, a stílusok területén egyaránt. A fejlesztéshez egyaránt felhasználja a saját, és a felhasználók tapasztalatait, hogy az igényekre mindig megfelelő választ tudjon adni.

A Sigma sikerének és elismertségének a kulcsa itt keresendő: a piacon mindig az elsők között jelentkezik újdonságokkal, legyen szó akár egy új, vezeték nélküli kerékpáros computerről, elemes lámpáról, vagy tudásban gazdag pulzusmérőről.

A megalakulása óta felhalmozott szaktudást a Sigma Sport folyamatosan a kutatásba és fejlesztésbe fekteti. A termékei egyszerre biztonságosak, precízek megbízhatóak, könnyen használhatók és tökéletes ár/érték arány jellemzi őket. A számára tökéletes terméket mindenki megtalálja a kerékpáros számítógépek, világítás és egyéb termékeik közt, legyen szó amatőrről, vagy a profi sportolóról. A sport iránti szenvedély, a profi sportolók visszajelzései, és a folyamatos együttműködés a viszonteladókkal és a felhasználókkal – a sikerhez vezető út a meghatározó tényezőinek számítanak.

Kerékpár lámpák a biztonságos kerékpározás érdekében

A Sigma Sport a „látni és látszani” mottót követve mindenféle kerékpárra kínál csúcsminőségű kerékpáros világítást. A biztonságos kerékpározás szempontjából a megfelelő világítás rendkívüli fontossággal bír. Az előírásoknak maximálisan megfelelő, a fejen és a háton lévő lámpák elsőrangú biztonságot nyújtanak azáltal, hogy a kerékpárost időben észrevehetővé teszik a közlekedés többi résztvevője számára, emellett a megfelelő útvilágítást is biztosítják. Ezen felül a sisaklámpák széles választéka a tökéletes látást és biztonságot segíti elő, valamint páratlan élményt nyújt egy esti kerékpározás alkalmával.

Kerékpáros számítógépek

A Sigma Sport az elektronika területén is képviselteti magát. A kezdő modellek az amatőr sportolók számára készülnek (mint a BC 5.16 kerékpáros számítógép) és csak a legszükségesebb kiegészítőket tartalmazzák. A csúcsverziók már GPS-szel és kiegészítők széles skálájával (pl. ROX 11.0 GPS) vannak felszerelve a felhasználók igényeinek maximális figyelembevételével. A szükséges szoftvert a Sigma is biztosítja a Sigma Cloud, a Data Center és a Sigma Link applikációkkal, hogy az edzések adatai mindenhol és mindenkor elérhetők legyenek.

Órák

Egy óra maximálisan képet ad viselője stílusáról. Ennek a sportos kiegészítőnek egyszerre kell megfelelnie a viselője igényeinek, emellett maximálisan ki kell elégítenie a felhasználási terület diktálta kívánalmakat. Ennek érdekében a Sigma sportórái széles választékából válogathatunk, legyen szó stopperórákról, vagy aktivitásmérővel felszerelt pulzusmérő órákról.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Energiaforrás
Rögzítés módja
Termék státusza