Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

SKS

Hűségponttal is
megvásárolható
SKS 3211 gumi tömítés
Gyártó:
SKS
Rendelhető
Bolti ár: 790 Ft 
Online ár: 672 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
SKS 35 mm-es gumigyűrű
Gyártó:
SKS
Rendelhető
Bolti ár: 1 290 Ft 
Online ár: 1 097 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
SKS Road 500 ml kulacs
Gyártó:
SKS
Rendelhető
Bolti ár: 1 790 Ft 
Online ár: 1 522 Ft
 

SKS

Hosszú múltra tekintenek vissza az SKS „Made in Germany” termékei. Karl Scheffer-Klute 1921-ben Sundernben alapította meg cégét (SKS egy mozaikszó, amely a Scheffer-Klute Sundern szavak kezdőbetűiből tevődik össze).

1932-ben vette kezdetét a pumpagyártás. Az igazán áttörő termékre, a műanyag pumpák bemutatására egészen 1956-ig kellett várni. A ’90-es évek elejéig a fő termelést az OEM piac kiszolgálása jelentette, csúcs időszakokban napi 50.000 pumpát is legyártottak. Az SKS kerékpárpumpa portfólióját mapjainkban mini és talpas pumpák, valamint profi kerékpárosoknak szánt speciális pumpák alkotják.

1983-ban, a brit Bluemels márkát sikerült felvásárolniuk, ezáltal a cég sikeresen belépett a sárvédők területére is. 1988-ban a cég már extrudált műanyag sárvédők széles skáláját kínálta a kerékpárosok legnagyobb megelégedésére. Később az ESGE-t olvasztották be, ezek a sárvédők Chromoplastik néven váltak ismerté, világszinten pedig a mai napig etalonnak számítanak. 1999-ben mutatták be az első gyorsrögzítésű védőket (Shockboard, X-Tra Dry), ezzel az SKS a kiegészítők a gyorsan növekedő piacán vezető pozíciót harcolt ki magának.

2003-ban kompakt bringás szerszámkészleteket dobtak piacra, 2006-ban pedig innovatív láncvédők mellett többek között kulacstartókat és táskákat is felvonultat az SKS széles árukínálata.

Az SKS termékeinek bőséges választéka természetesen a Berguson kínálatából sem hiányozhat, akár a webáruházunk böngészése közben, vagy az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket felkeresve szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése is merülne fel a válogatás és a leginkább megfelelő termék kiválasztása során.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
76 Ft - 28 042 Ft
Gyártó
Alkategória
Helyzet
Rögzítés módja
Szín
Feladat szerint
Kulacstartó anyaga
Űrtartalom
Ajánlott kerékméret
Nyomásmérő