Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Slime

15termék115
Hűségponttal is
megvásárolható
Belső Slime 28 700x19-25c PV48
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
3 990 Ft 
Online ár: 3 671 Ft
15termék115

Az 1989-ben Amerikában alapított Slime úttörő szerepet tölt be a gumiabroncs javításában és a környezetbarát gumiabroncs tömítőanyagok fejlesztésében. A Slime termékeit világszerte ismerik kerékpársport, az autózás, és a motorkerékpározás világában. A gumiabroncs-tömítőanyagok mellett a kínálatuk gumiabroncs-betétekre, kerékpáros öntapadós foltokra, illetve különböző kerékpár-pumpákra is kiterjed. A cég gumibelsőkhöz és külsőkhöz egyaránt megbízható és professzionális megoldást kínál a felhasználó számára.

A Slime egy környezetbarát gyártási folyamat mellett kötelezte el magát, ami egyszerre biztonságos a kerékpárosok és a környezet számára egyaránt, amit rendszeres ellenőrzéssel sikerült elérnie. A „cég zöld” elkötelezettsége nem csak a márka zöld színér terjed ki. Ezért a gyártó célja olyan termékek kifejlesztése, amelyek biztonságosak az ügyfelek, a gumiabroncsok és a környezet számára egyaránt, emellett számos gumiabroncs-ápoló terméket is kínál a méltán népszerű és széles körben elterjedt gumiabroncs tömítéseken kívül. A Slime A foltoktól és a belső védőktől kezdve az ambiciózus kerékpárosoknak mindent megad, és garantál, amire csak szükségük lehet egy valóban biztonságos és defektmentes túrához.

A Slime termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója a BikeFun Hungary Kft. Az általuk fprgalmazott Slime termékcsalád széles körben alkalmazható: defektmegelőzésre, defektjavításra, gumiabroncs nyomásmérésre, fújtatásra, emellett a gumiápolás és a sűrített levegős, pneumatikus berendezéseknél terén is egyaránt kitűnő tartozékokként, maximális tudású termékként szolgálnak.

A Slime igencsak széles termékválasztékkal rendelkezik, amelyek természetesen megtalálhatóak a Berguson kínálatában is, mind a webáruházunkban, mind az Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkben, ahol szakértő munkatársaink állnak az érdeklődők rendelkezésére, és igyekeznek minden, a válogatás közben felmerülő kérdésre választ adni, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb terméket meg tudja találni annak érdekében, hogy kedvenc kétkerekűjét sokáig és kellő biztonsággal tudja használni.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Kerékméret
Szelephossz
Szeleptípus
Termék státusza